24 лютого 2023 09:18

"Поразки трапляються". Бускетс - про виліт "Барселони" з Ліги Європи

Півзахисник «Барселони» Серхіо Бускетс висловився про поразку своєї команди у матчі-відповіді 1/16 Ліги Європи з «Манчестер Юнайтед» (1:2). Іспанський футболіст висловив упевненість, що виліт каталонців з єврокубків не позначиться на гравцях.


«З погляду настрою це справді позначається. Ми злимось, але в команді розуміють, звідки йдуть причини наших невдач. Ми добре граємо у чемпіонаті, але в Європі нам трохи не вистачає. Ми маємо прагнути вигравати все. Ми на правильному шляху, і я впевнений, що ця поразка не позначиться на команді.


Наші вильоти з Ліги чемпіонів та Ліги Європи — різні речі. У Лізі чемпіонів сталося безліч неймовірних речей. У деяких матчах ми були не дуже гарні. Сьогодні все було інакше. Ми на рівних грали з однією з найкращих команд АПЛ. Поразки трапляються», - наводить слова Бускетса Movistar.

Зазначимо, що «Барселона» потрапив у розіграш Ліги Європи після того, як посіла третє місце у групі Ліги чемпіонів із «Баварією», «Інтером» та «Вікторією». У восьми єврокубкових матчах цього сезону каталонці здобули лише дві перемоги.