23 лютого 2023 19:44

Рамос про звільнення зі збірної: "На Модрича, Мессі, Пепе дивлюся із захопленням і заздрістю – вони відображають сутність традицій, справедливості. Але футбол не завжди справедливий"

Серхіо Рамос засмучений рішенням Луїса де ла Фуенте не викликати його до збірної Іспанії.

Захисник "ПСЖ" опублікував повідомлення, в якому повідомив про завершення кар'єри у національній команді.


«Я смиренно вірю в те, що цей шлях заслуговував на закінчення за моїм власним рішенням чи через невідповідність моєї гри тому, чого гідна збірна, але не через вік чи інші причини, про які я не почув, але які відчув.


Бути молодим чи не дуже молодим – це не гідність і не недолік, це лише тимчасова характеристика, яка не завжди має відношення до рівня гри чи здібностей.


Я із захопленням і заздрістю дивлюся на Модріча, Мессі, Пепе. Вони відображають сутність традицій, цінностей, меритократії та справедливості у футболі. На жаль, у моєму випадку такого не буде, футбол не завжди справедливий і ніколи не обмежується лише самим футболом.


Все це я приймаю з сумом, яким хочу з вами поділитися, але також і з високо піднятою головою та вдячністю за всі ці роки, за всю вашу підтримку. Незабутні спогади залишаються зі мною, як і всі трофеї, за які ми боролися і завоювання яких святкували разом. Як і неймовірна гордість за те, що я став футболістом із найбільшою кількістю матчів за збірну Іспанії. Ця емблема, ця футболка, ці фанати робили мене щасливою людиною.


Я продовжу вболівати за свою країну з дому, почуваючись привілейованою людиною після 180 ігор за команду.


Я дякую від щирого серця всім тим, хто завжди вірив у мене!» – написав Рамос.