21 лютого 2023 19:22

"Тяжкі тренування, але корисні". Миколенко порівняв тренера "Евертона" з Луческу

Віталій Миколенко, який виступає на позиції лівого захисника Евертона, порівняв головного тренера Динамо Мірчу Луческу та наставника Евертона Шона Дайча.


Віталій Миколенко в інтерв'ю прес-службі Евертона розповів, що Дайч прихильник дисципліни. Українець не сумнівається, що багато чого зможе навчитись у наставника.

«Тренер любить дисципліну, і я завжди казав, що для мене це також дуже важливо. Дисципліна для захисника, як на мене, на першому місці.

Потрібно бути послідовним та концентруватися на кожному моменті гри. Я точно знаю, що він може зробити мене кращим. У нього різні ідеї, і я завжди навчаюсь у нього чогось нового».

Також Миколенко сказав, що Луческу, на його думку, є чудовим тренером, який проводить заняття з великим обсягом бігової роботи, як і Дайч.

«У мене гарне передчуття. Ми знаємо, що буде тяжка робота. Останні 18 місяців у Динамо я працював із Мірчею Луческу, дуже хорошим тренером. Кожне тренування ми пробігали по сім-вісім кілометрів. Нині аналогічно. Це тяжкі сесії, але корисні».


На завершення Миколенко зізнався, що Евертон заслуговує на більш високе місце у турнірній таблиці.

«Те, де ми зараз, — це не те місце, де Евертон заслуговує бути. Ми повинні бути кращими, і ми боротимемося, щоб досягти цього», — сказав Миколенко.

Миколенко цього сезону провів за Евертон у всіх турнірах 24 матчі. Результативними діями не вирізнявся.

Контракт гравця з клубом діє до 30 червня 2026 року. Transfermarkt оцінює гравця у 22 мільйони євро.

Нагадаємо, що Евертон посідає 16 місце з 21 очком в активі в турнірній таблиці чемпіонату Англії після 23 зіграних матчів.