18 лютого 2023 12:10

"З Англією нам нічого не світить": Джулай пояснив мотивацію УАФ під час призначення Ротаня в.о. тренера збірної

Коментатор Setanta Sports Ukraine Дмитро Джулай висловився про ухвалене рішення Української асоціації футболу відправити у відбірковий матч Євро-2024 із національною командою Руслана Ротаня.


Вчора з'явилася інформація, що збірну України на матч із Англією пощастить наставник молоді та Олександрії Руслан Ротань.

Дмитро Джулай зізнався, що для нього вибір УАФ на користь Ротаня був передбачуваним, оскільки футбольні функціонери бачать біля керма національної дружини Сергія Реброва, але поки що він зайнятий в Аль-Айні – його відсутність треба кимось закривати.

«Було в мене відчуття, що буде Ротань. Просто тому, що ці персонажі (керівництво УАФ) дуже передбачувані. Очевидно, що немає жодного рішення щодо тренера на матч із Англією. Плюс вони керувалися логікою, що з Англією нам нічого не світить. А що потім?


Якщо ми хочемо потрапити на Євро, маємо вигризати очки у кожному матчі. Немає такої гарантії, що ми візьмемо 12 очок з Мальтою та Північною Македонією. А уявіть собі, якщо раптом Ротань обіграє Англію. Вони ж просто будуть геніями тоді», – заявив Джулай в ефірі свого ютуб-каналу.