17 лютого 2023 12:37

"Довбик продовжив контракт із "Дніпром-1" на покращених умовах": Нагорняк здивував коментарем про топ-форвард УПЛ

Головний тренер збірної України U-19 Сергій Нагорняк вважає, що голкіпер Дніпра-1 Макс Валеф допоміг команді не програти АЕКу (0:1) з більшим рахунком у Лізі Конференцій, а Артем Довбик не втратив мотивації грати за дніпрян.


У четвер, 17 лютого, Денепр-1 поступився на виїзді клубу АЕК Ларнака (0:1) у першому поєдинку раунду плей-офф Ліги конференцій.

Головний тренер збірної України U-19 Сергій Нагорняк зазначив, що Дніпро-1 міг пропустити більше голів, якби не бразильський голкіпер Макс Валеф.


«Здорово вчора відіграв воротар. Я не його фанат, але вчора він виручив команду. Рахунок 0:1 – завдяки йому».


Нагорняк не вважає, що форвард дніпрян Артем Довбик, який учора пішов із поля без забитого гола, втратив мотивацію через те, що його не продають у закордонний клуб.


«Не продали з простої причини: він продовжив контракт, йому покращили умови. Не думаю, що хтось дасть йому умови кращі», – наголосив експерт в інтерв'ю FanDay.net.


Зазначимо, що згідно з даним авторитетним порталом Трансфермаркт, контракт Довбика з Дніпром-1, як і раніше, дійсний до кінця 2023 року.

У грудні 2022 року футболіст сам заявляв в інтерв'ю Ігорю Бурбасу, що не має наміру продовжувати контракт із нинішнім клубом.


«Я не хочу кожне трансферне вікно ходити та просити, щоб мене відпустили хоч кудись. Тому ухвалив рішення, що зараз нічого підписувати не буду. Далі все залежить від клубу. Які б цифри не запропонували, але мені цікаво заграти у топ-чемпіонаті», – казав гравець.


Поєдинок у відповідь між Дніпром-1 і Ларнакою відбудеться 23 лютого.