17 лютого 2023 00:07

Ліга Європи. "Севілья" розчавила ПСВ, "Спортинг" зганьбився, гольове шоу в Леверкузені

"Севілья" вп'яте поспіль перемогла вдома, а ось ПСВ продовжує лихоманити після зимових продажів Гакпо та Мадуеке.


Сьогодні голландці непогано нав'язували боротьбу "Нервіону" у першому таймі, але варто їм було пропустити, як вони моментально розвалилися. І психологія, і оборона у ПСВ ні до біса.


Щодо "Севільї", то в неї залітало і виходило взагалі все – можливо, вперше з початку сезону. Ен-Несірі відкрив рахунок після фірмового прострілу Наваса; Окампос подвоїв його неймовірним по траєкторії ударом з льоту; Гудель довів до розгромного, вбігши до штрафного другим темпом.


Виглядало це по-справжньому потужно, і лише паралельні поразки "Севільї" у виїзних матчах не дозволяють говорити про її одужання. В Ейндховені за тиждень, ймовірно, буде інший футбол. Хоча, правду кажучи, ПСВ дуже, дуже розчарував, і камбек би сильно здивував.


Плей-оф раунд ЛЄ. Севілья. "Рамон Санчес Пісхуан"

"Севілья" - ПСВ - 3:0

Голи: Ен-Несірі, 45+1, Окампос, 50, Гудель, 55

"Севілья": Буну – Ньянзу, Баде (Фернандо, 16), Гудель – Навас, Жордан, Ракітич, Акунья (Монтьєль, 70) – Олівер (Ламела, 70), Хіль (Окампос, 46) – Ен-Несірі (Сусо, 63)

ПСВ: Бенітес - Тезе, Рамальйо, Брантвейт, ван Анхольт (Мауро Жуніор, 75) - Тіль (Азар, 62), Сангаре, Веєрман - Саїбарі, де Йонг (Фабіо Сілва, 62), Сіммонс

Попередження: Ламела, 89



Плей-оф раунд ЛЄ. Леверкузен. Бай-Арена

"Байєр" - "Монако" - 2:3

Голи: Діабі, 48, Віртц, 59 - Градецький, 9 (автогол), Д'ятта, 74, Дісасі, 90+3

"Байєр": Градецький – Фрімпонг, Тапсоба, Та, Хінкепі – Амірі (Куссуну, 68), Паласіос – Андріх, Діабі (Адлі, 56), Віртц – Гложек

"Монако": Нюбель - Агілар (Матсіма, 80), Дісасі, Маріпан, Кайо Енріке - Д'ятта, Фофана, Камара (Матасо, 71), Головін (Якобс, 71) - Емболо (Бен-Єддер, 62), Мінаміно (Бен-Сегір, 46)

Попередження: Тапсоба, 14, Віртц, 50, Адлі, 63 - Камара, 63



Погана гра від "Спортінга". Якщо хтось не розумів, чому "Леви" йдуть лише 4-ми у своєму чемпіонаті, то сьогодні відповіді були отримані.


"Мідтьюлланн" - команда проста; прибувши до Лісабона, данці припаркували "автобус" і почали чекати свистка. І що зробили господарі у відповідь? 74% володіння м'ячем, 87% точності передач, 4 кутових, 13 ударів і - увага - жодного в площину воріт!


Розчарували всі - від досвідченого Пауліньо до багатообіцяючих Трінкау та Едвардса. Ну, а більше за решту - екс-голкіпер "Реала" Адан, який ще й гол у свої ворота привіз, вибивши м'яч точно на ногу Ашуру.


Так, в одній із останніх атак Коатес рахунок зрівняв, але роботи у Рубена Аморіма - непочатий край. Гра "Спортінга" наразі нікуди не годиться. Це не рівень єврокубків.


Плей-оф раунд ЛЄ. Лісабон. "Жозе Алваладе"

"Спортінг" - "Мідтьюлланн" - 1:1

Голи: Коатес, 90+3 - Ашур, 77

"Спортінг": Адан - Сен-Жюст, Коатес, Матеус Рейс (Іньясіо, 78) - Есгайю (Бельєрін, 65), Угарте, Поте, Нуну Сантуш - Едвардс, Артур Гомес (Трінкау, 63) - Пауліньо (Шерміті, 78)

"Мідтьюлланн": Лессль - Андерссон, Далсгард, Гартенманн, Пауліньо (Бак, 67) - Гігович, Мартінес (Ашур, 67), Ольссон - Ісаксен, Хайзельберг (Содерберг, 59), Андреасен (Чілуф'я, 46)

Попередження: Мартінес, 63, Ісаксен, 83