16 лютого 2023 23:13
3

Віктор ЦИГАНКОВ: "В Україні зараз немає нормального життя"

Півзахисник «Жирони» Віктор Циганков звернув увагу світу на те, як впливає на українців війна з росією.


«Усі у світі знають, що в Україні війна. Різниця між тим, що було до та під час війни - дуже велика. В Україні зараз нема нормального життя. В людей нема води, нема світла, нічого.


Думаю, кожна публічна людина в Україні може допомогти усім, що в її силах. Казати світові, що відбувається, щоб світ міг побачити. Ми маємо це робити.


Якщо чесно, все життя хотів грати в Європі, в найкращих лігах та найкращих клубах. Лише зараз мені це вдалось. Команда, тренери, лікарі - усі прекрасні. Усі привітали мене дуже тепло. Тож зараз це найкраще місце, щоб грати», - сказав Циганков.

До выживания очень далеко. Жирона "спокойна" в середине таблицы. И про "глубокий лавочник",чушь.У,Вас главное-побольше обосрать Витю,к сожалению.
Сховати
misha, тобто те, що вони на відстані однієї поразки від зони вильоту - не боротьба за зоу вильоту по вашому?  Розумію. І те, що Віктор по суті зіграв за місяць трохи більше ніж 30 хвилин - не показник лавочника безумовно. Мудрик провів за цей же місяць набагато більше часу на полі. Подивіться результати останніх турів. 3 поразки у 4 матчах. І головне - поразки абсолютно за грою. Ви ж ігри Жирони дивились? Слабка команда, яка не вміє грати першим номером. Плюс те, як Віктор пішов з Динамо - окрема пісня. І ладно б пішов у хорошу команду. Пішов туди, де не буде грати, бо він не гравець для команд, які грають на відбій. Не зможе в таких умовах він себе проявити. А от у другій іспанській лізі зможе, бо там Жирона гратиме першим номером із більшістю сумерників. Та от нікому 2 ліга іспанська не треба. Соль може підтвердити, він там окопався.
Ага найкращий клуб Жирона. Лицемірити не треба. Поїхав, щоб жити у спокої з водою і світлом. Вивіз всю родину по системі Шлях. Банально втік. І потрапив у команду, яка веде боротьбу за виживання в Ла Лізі. І Циганков поки глибокий лавочник у цій команді.