16 лютого 2023 08:17

Грем Поттер: "Ми задоволені своєю продуктивністю протягом більшої частини гри"

Головний тренер «Челсі» Грем Поттер прокоментував поразку команди в матчі 1/8 фіналу Ліги чемпіонів проти дортмундської «Боруссії» (0:1).


«Загалом, ми задоволені своєю продуктивністю протягом більшої частини гри. Складно грати в гостях у Лізі чемпіонів, у недружньому середовищі, проти команди, яка на підйомі.

Перший там був рівним, ми досить добре контролювали хід гри, мали гарні можливості після контратак та одного разу потрапили в стійку.

У другому таймі, якщо винести за дужки вирішальний момент гри, ми домінували на поле, створили кілька хороших моментів, але, можливо, нам не вистачило трохи удачі та реалізації. Ми заслужили на свій гол, проте треба рухатися далі. З нетерпінням чекаємо матч на «Стемфорд Брідж».

Ми мали діяти краще в епізоді з пропущеним голом. В той момент ми тиснули на суперника, тому пропустити таким чином є для нас розчаруванням. Гравці знають, що могли краще впоратися з цим. Треба зосередитися на тому позитиві, який був в цій грі. Ще один крок вперед для нас.

Це перша чи друга гра Джеймса, Лофтуса-Чіка, Кулібалі та Чілвелла за досить довгий час, непросто одразу повернутися на швидкості Ліги чемпіонів, але вони впоралися з цим дуже добре», — сказав Поттер.