15 лютого 2023 22:10

Битва середняків УПЛ на Winter Cup: "Ворскла" та "Верес" виявили переможця в серії пенальті

Основний час матчу Ворскли та Вереса закінчився без голів, а ось у серії післяматчевих пенальті більш точними виявилися підопічні Віктора Скрипника (0:0 та 5:4).


У стартовому турі BGV Winter Cup Верес після нічиї в основний час програв Поліссю у серії пенальті (3:3 та 3:4), а Ворскла здобула перемогу над Левадією (3:2).

Перший момент команди створили на четвертій хвилині. Феліпе з Ворскли пробивав зблизька, але голкіпер Вереса був готовий до цього удару і відвів небезпеку від своїх воріт. Команда з Рівного відповіла на це небезпечним штрафним, але удару не вистачило точності.

У середині першого тайму Павлюк міг виводити Ворсклу вперед, але голкіпер рівненського клубу потягнув м'яч із нижнього кута воріт. За три хвилини голкіпер уже врятував ворота і після удару Руслана Степанюка.


На 64-й хвилині матчу Андрій Близниченко подав кутовий, а Олександр Лебеденко виявився першим на м'ячі та пробив головою, але влучив у каркас воріт Ворскли. Через чотири хвилини Сефері пробивав з лінії штрафного майданчика, але м'яч після його удару теж влучив у штангу, правда вже воріт Вереса.

У середині другого тайму чудовий шанс мав Верес. Геннадій Пасіч після стрімкої контратаки пробивав по воротах, але Павло Ісенко у стрибку врятував ситуацію.

Оскільки команди не змогли визначити переможця у основний час, далі розпочалася серія пенальті. У результаті перемогу Ворсклі у цьому поєдинку принесла якісна гра голкіпера, який відбив удар Геннадія Пасіча.


Фото - НК "Верес"