15 лютого 2023 19:39

Агент Кварацхелії: "Мрія Хвічі – скудетто та Ліга чемпіонів у Неаполі"

Агент одного з хедлайнерів сенсаційного "Наполі" Хвічі Кварацхелії – Мамука Джугелі розповів CalcioNapoli24, що багато клубів цікавилися підписанням грузинського вінгера, який мріє виграти скудетто, а також сконцентрований на матчах неаполітанців у Лізі чемпіонів. При цьому Кварацхелія не має наміру змінювати клуб у Серії А, однак поки що так і не продовжив свій контракт із "Наполі", повідомляє Get Italian Football News:


– Як єдиний офіційний представник Кварацхелії, можу підтвердити великий інтерес до нього з боку інших клубів, але поки що у Хвічі в думках тільки те, як виграти чемпіонат Італії, і перемоги "Наполі" в матчах Ліги чемпіонів. Він піклуватиметься тільки про те, щоб принести щастя неаполітанським уболівальникам. Кварадона любить Неаполь і сказав мені, що в плані футболу в Італії він бачить себе тільки в "Наполі", де почувається як удома, і не гратиме в жодному іншому італійському клубі. Хоча наразі ми не отримували жодних пропозицій від "Наполі" щодо продовження контракту Хвічі, але у нас чудові стосунки з керівництвом клубу, – резюмував Джугелі.

Дует 22-річного Кварацхелії та нігерійця Віктора Осімхена (на фото) є найефективнішим у топ-5 європейських чемпіонатів наразі, а 18 очок Хвічі за системою "гол+пас" (по дев'ять голів і асистів) – найкращий результат для дебютантів у Серії А після 22-х турів.