15 лютого 2023 10:41

Артета висловився про "Манчестер Сіті" перед очним матчем в АПЛ

Головний тренер «Арсеналу» Мікель Артета висловився про «Манчестер Сіті» та роботу з тренером «міщан» Хосепом Гвардіолою. «Арсенал» та «Манчестер Сіті» зустрінуться у перенесеному матчі 12-го туру АПЛ сьогодні, 15 лютого.


«Те, що вони зробили за останні шість років, вони абсолютно заслуговують на це. Як вони грали, як боролися, як долали труднощі.


Коли я працював там, це був неймовірний досвід на особистому та професійному рівні — бути на той час із Гвардіолою, усім тренерським штабом та гравцями. Як і будь-який інший досвід, це зробило мене краще як людину, напевно, і як тренера. Використовую цей досвід для своєї кар'єри.


Для нас завдання полягає в тому, щоб досягти цього рівня, нам потрібно використати цей виклик та цю енергію, щоб сказати: Це те, де ми хочемо бути. Це рівень, якого ми рухаємося.


Ніколи не перемагав Гвардіолу? Особисто для мене йдеться не про те, щоб перемогти одного тренера, а про те, щоб перемогти наступного суперника. У даному випадку це «Манчестер Сіті», - наводить слова Артети офіційний сайт «Арсеналу».