15 лютого 2023 09:45

"Челсі" хоче купити Беллінгема влітку, незважаючи на 600 млн фунтів витрат за 2 вікна. Щоб вписатися до ФФП, клуб має намір продавати вихованців

«Челсі» хоче купити Джуда Беллінгема у «Боруссії» влітку.


Як пише The Telegraph, незважаючи на витрачені 600 млн фунтів за два останні трансферні вікна, лондонський клуб не відмовляється від спроб переконати 19-річного півзахисника дати згоду на перехід.


У «Челсі» визнають, що не входять до фаворитів у боротьбі за Беллінгема, на якого також націлені «Ліверпуль», «Манчестер Сіті» і «Реал». Можливе непотраплення до Ліги чемпіонів наступного сезону робить завдання лондонців ще складнішим, проте все це не зупинить «Челсі». Влітку клуб зробить все можливе, щоб взяти участь у боротьбі за Джуда.

Співвласники «Челсі» Тодд Боулі та Бехдад Егбалі після покупки клубу встановили контакти з представниками Беллінгема. Його вважають головною метою.


У разі непопадання до Ліги чемпіонів «Челсі» може зіткнутися з проблемами, пов'язаними з дотриманням фінансового феєр-плею влітку. Клуб планує масштабне чищення складу та має намір продавати своїх вихованців, щоб покращити ситуацію з ФФП.


Трансфер Беллінгема оцінюється приблизно в 100 млн. фунтів. Очікується, що за контрактом з новим клубом хавбек отримуватиме понад 200 тисяч фунтів на тиждень.


"Челсі" має намір зробити пропозицію про трансфер гравця, а також розповісти його оточенню про перспективи проекту.