15 лютого 2023 09:38

"Ми захищатимемо титул до останнього дня". Гвардіола - про боротьбу за чемпіонство в АПЛ

Головний тренер "Манчестер Сіті" Хосеп Гвардіола висловився про боротьбу за чемпіонство в англійській Прем'єр-лізі з "Арсеналом". Лондонці очолюють турнірну таблицю АПЛ, набравши 51 очко за 21 матч. "Манчестер Сіті" знаходиться на другому рядку - 48 балів після 22 ігор.


«Ми захищатимемо цей титул до останнього дня. Найбільша мотивація в тому, що я не хочу залишати Прем'єр-лігу, тому що ми не були тими, хто ми є.


Якби «Арсенал» обіграв нас, бо вони були кращими, я був би першим, хто привітав їх, як я завжди робив у кар'єрі. Ми хочемо, щоб це була боротьба за те, що поки що у нас. Нехай спробують забрати із наших рук. Це те, що я хотів би зробити, — боротися на максимумі, щоб спробувати зберегти титул.


Якщо цього не станеться, то це тому, що інші були кращими. Ми повинні прийняти це і вдосконалюватися не тому, що ми здалися і не зробили все, що в наших силах. Це те, за що я борюся щодня, і хочу, щоб наші гравці дозволили їм відчути, якими ми маємо бути як команда», — наводить слова Гвардіоли офіційний сайт «Манчестер Сіті».