13 лютого 2023 17:50
1

"Динамо" та зарплата Парасківа: у Румунії назвали суму, яку кияни готові були платити форварду

Румунський нападник Германнштадта Даніель Парасків перебуває у сфері інтересів київського Динамо. Раніше клуби погодили трансфер, проте гравець відмовився переїжджати до України через війну.


Головний тренер київського Динамо Мірча Луческу був особисто зацікавлений у послугах форварда Даніеля Парасківа. Біло-сині були готові викласти за румунського форварда 1,2 мільйона євро.

Також румунська преса дізналася, яку зарплату отримував би Парасків у Динамо. За даними Gazeta Sporturilor, київський клуб пропонував нападникові місячну зарплату у розмірі 40 тисяч євро, що майже в сім разів більше, ніж він заробляє в Германнштадті, де його зарплата становить шість тисяч євро на місяць.

Джерело повідомляє, що Германнштад вирішив не продавати Парасків і Фехервару, який також був зацікавлений у гравці. Угорський клуб пропонував за нападаючого 700 тисяч євро плюс бонуси. Можливо, у літнє трансферне вікно Динамо знову повернеться до питання про придбання Даніеля.

У поточному сезоні румунської Суперліги Парасків провів за Германнштадт 25 матчів, забив десять м'ячів і зробив три результативні передачі.

Контракт Парасківа з Германнштадтом діє до літа 2025 року. Авторитетний портал Transfermarkt оцінює гравця у 800 тисяч євро.
Візьміть його в оренду на рік з правом викупу