11 лютого 2023 16:51

"Челсі" з Мудриком не зміг здобути перемогу в третьому матчі поспіль: зіграли внічию з "Вест Хемом"

Матч 23 туру англійської Прем'єр-ліги, в якому Вест Хем приймав Челсі, відбувся сьогодні в Лондоні і завершився внічию (1:1).


Михайло Мудрик вийшов у стартовому складі «аристократів» на позиції лівого півзахисника та провів на полі 66 хвилин ігрового часу, після чого був замінений на марокканського хавбека Хакіма Зійєша.

Челсі вийшов уперед на 16-й хвилині зустрічі - Жоау Фелікс замкнув передачу Енцо Фернандеса. Для обох футболістів це були перші результативні дії у складі лондонської команди.

Через сім хвилин Мудрик віддав ефектну передачу, що розрізає, на Кая Хаверца, який відправив м'яч у сітку воріт суперника, але гол не був зарахований через мінімальний офсайд у німецького форварда.


Невдовзі Вест Хем зрівняв рахунок – Емерсон на дальній штанзі замкнув знижку Джарреда Боуена після навісу Володимира Цоуфала з правого флангу.

Наприкінці матчу арбітр після перегляду відеоповтору скасував гол Томаша Соучека у ворота Челсі через офсайд.

22-річний Мудрик провів за Челсі три матчі, але не відзначився результативними діями.

Челсі провів 22 поєдинки, набрав 31 очко і посідає дев'яте місце у турнірній таблиці англійської Прем'єр-ліги.

Наступний офіційний матч "аристократи" проведуть у середу, 15 лютого. У рамках 1/8 фіналу Ліги чемпіонів Челсі зіграє на виїзді з дортмундською Боруссією. Через три дні команда Мудрика прийме Саутгемптон у рамках 24 туру англійської Прем'єр-ліги.