11 лютого 2023 09:46

Парасків хоче залишитися в Румунії до літа, попри пропозиції від "Динамо" та "Фехервара"

Президент "Германнштадта" Дані Коман розповів, що крім київського "Динамо" ще один клуб зробив трансферну пропозицію щодо форварда Даніеля Парасківа - угорський "Фехервар".


"Є дві конкретні пропозиції – від київського "Динамо" та від "Фехервара" з Угорщини. Сьогодні я спілкувався з Даніелем і був приємно вражений тим, як він мислить. Він прийшов і сказав мені: "Пане президенте, якщо я вам все ще потрібен і якщо ви не планували залучати інших гравців замість мене, я хотів би залишитися принаймні до літа. Якщо у вас інші плани, то так, я теж повинен піти, хоча я хочу залишитися в Сібіу до літа", - цитує Комана ресурс Prosport.ro.


Власник румунського клубу сказав, що повністю згоден з рішенням Парасківа, хоча за його трансфер "Германнштадт" може виручити серйозну суму, як для команди зі середини турнірної таблиці.


"Враховуючи якісь бонуси за результатами роботи, сума трансферу може складати навіть 1,5 мільйони євро. Ми повністю поважаємо його рішення, ми щасливі, що він залишається з нами, і я твердо переконаний, що з його зростанням і можливостями для вдосконалення з’являться кращі пропозиції як для нього, так і для клубу.

Це дуже хороша сума для будь-якого клубу в Румунії, тим більше для "Германнштадта", який взяв гравця без контракту, і у нас є чудова пропозиція, з моєї точки зору, але я знаю, що означає бути футболістом, а не ти йти всією душею в іншу команду. Для нас не є пріоритетом продаж гравців, у нас фінансова стабільність, і я переконаний, що будуть інші, набагато кращі пропозиції. Ми робимо це в першу чергу для гравця", - додав Коман.