10 лютого 2023 10:51

"Зінченко – не лідер". легенда "Манчестер Юнайтед" Невілл поставив крапку у розмовах про захисника "Арсенала"

Фото - ua.depositphotos.com


Олександр Зінченко не є лідером Арсеналу. Так вважає легенда Манчестер Юнайтед та АПЛ Гаррі Невілл після поразки «канонірів» Евертону (0:1).


Арсенал сенсаційно поступився одному з аутсайдерів чемпіонату Евертону (0:1) у виїзному матчі 22 туру чемпіонату Англії.

Український 26-річний лівий захисник «канонірів» Олександр Зінченко проїв у цій грі на всі 90 хвилин, проте нічим не зміг допомогти своїй команді. Більше того, вже у компенсований час матчу Зінченко спровокував на емоціях масову бійку.

Після гри головному тренеру гостей Мікелю Артеті довелося виводити українця з поля, щоби той не нарвався на ще більш жорсткі санкції.

Після цієї гри експерт Гарі Невілл заявив, що не вважає українця лідером Арсеналу, незважаючи на постійні розмови у ЗМІ про протилежне.


«Я бачив Зінченка у матчі проти Евертона у суботу, він не лідер. Він чудовий професіонал, але він не лідер», – сказав Невілл у коментарі The Overlap.

Зазначимо, що Зінченко перейшов до Арсеналу з Манчестер Сіті влітку 2022 року за 32 мільйони євро. Цього сезону він провів за команду 17 матчів, у яких віддав одну гольову передачу.