9 лютого 2023 23:09

Едегор: "Роналду допомагав мені в "Реалі", але, думаю, йому не було справи до хлопця з Норвегії"

Норвезький півзахисник «Арсеналу» Мартін Едегор розповів про адаптацію в мадридському «Реалі», зазначивши, що Кріштіану Роналду, Лука Модріч та Тоні Кроос особливо допомогли 16-річному на той момент гравцю.

«Через кілька днів після моєї презентації у «Реалі» я вперше прийшов на тренування, і, чесно кажучи, це було просто нереально. Я був ще недостатньо дорослим, щоб керувати автомобілем, і тому моєму батькові доводилося привозити мене грати з Іско, Роналду, Рамосом, Модрічем, Бейлом і Бензема так, ніби він підвозив мене до школи.

Все, про що я думав, так це про те, як ці хлопці поставляться до мене, коли я ввійду в їхню роздягальню. До цієї маленької дитини, яка ні слова не знає іспанською. Але вони всі були дуже добрі до мене, а ті, хто розмовляв англійською, Крос, Модріч і Роналду, дбали про мене. Вони давали мені поради та дуже допомагали. Але, щиро кажучи, я не думаю, що комусь із них була справа до 16-річного хлопця з Норвегії», — написав Едегор у своїй колонці на The Players' Tribune.