9 лютого 2023 21:41

Роналду проти команди легіонера "Динамо". Зірковий португалець оформив покер за "Аль-Наср"

Фото - ua.depositphotos.com


У матчі 16-го туру чемпіонату Саудівської Аравії Аль-Наср розгромив Аль-Вахду (4:0). Кріштіану Роналду забив чотири рази у зустрічі та оформив 503-й гол у клубній кар'єрі.


Кріштіану Роналду оформив покер і допоміг своїй команді здобути впевнену перемогу над Аль-Вахдою, в складі якої виступає динамівець Жерсон Родрігес, в першості Саудівської Аравії (4:0).

Тепер на рахунку зіркового португальця п'ять м'ячів забитих за нову команду. Роналду зміг забити свій перший гол в офіційному матчі за Аль-Наср у поєдинку проти клубу Аль-Фатех (2:2) у рамках 15 туру чемпіонату Саудівської Аравії.


Зазначимо, що завдяки сьогоднішній результативності Кріштіану забив уже 503-й гол у клубній кар'єрі на рівні чемпіонатів:


Нагадаємо, Роналду зі скандалом залишив Манчестер Юнайтед перед стартом ЧС-2022 і підписав контракт із Аль-Насром на 2,5 роки. За умовами угоди португалець отримуватиме понад 200 млн євро за сезон.

Аль-Наср із 37 очками в активі ділить перше місце в турнірній таблиці з Аль-Шабом, але у команди Роналду на один зіграний матч менше.