9 лютого 2023 12:56

УАФ: Президента сімферопольської "Таврії" Репілєвського довічно усунули від футболу за співпрацю з окупантами

Контрольно-дисциплінарний комітет УАФ уже прийняв низку рішень щодо заборони здійснювати будь-яку діяльність, пов’язану з футболом (адміністративну, спортивну та ін.) на території України довічно особам, які співпрацюють з окупаційною владою на тимчасово окупованих територіях України.


Зокрема, таку санкцію було застосовано до президента СК «Таврія» Сімферополь Репілевського Е.В., тренера Шевченка С.В., спостерігачів арбітражу Толмачова С.І., Муравйова О.В.


Едуард Репілевський – депутат Херсонської облради від забороненої «ОПЗЖ», почесний громадянин Нової Каховки, гендиректор ТОВ «Агробізнес». Президентом ФК «Таврія» став 2020 року, після того як кримська команда переїхала з Берислава до села Мар'янівка.


Після окупації частини Херсонщини Репілевський із радістю погодився на співпрацю з росіянами та закликав до нього інших фермерів регіону.

Із ворогом співпрацює і його син Данило Репілевський – депутат Херсонської облради від «Слуги народу», віце-президент «Таврії», повідомляє канал Кримський Розслідувач.