9 лютого 2023 12:07
1

Лапорта мріяв повернути Мессі до "Барси", але після слів його брата це майже неможливо. У клубі зляться і хочуть, щоб Лео прокоментував висловлювання

"Барселона" мріяла про повернення Ліонеля Мессі, але після слів його брата це практично неможливо.

Як пише Diario Sport, президент каталонського клубу Жоан Лапорта зізнавався близьким друзям, що мріє повернути Мессі до «Барси» найближчими місяцями.

Імовірність того, що мрія Лапорти здійсниться, вкрай низька. По-перше, Мессі близький до домовленості з «ПСЖ» про новий контракт. По-друге, після недавніх заяв Матіаса Мессі, брата Ліонеля, повернення форварда до «Барси» виглядає майже неможливим.


Слова Матіаса дуже погано сприйняли в «Барселоні», хоча в оточенні нападника заявляють, що всі ці висловлювання – лише його особиста думка, а решта сім'ї, включаючи Лео, так не думає.


У «Барселоні» здивовані та розлючені. Багато керівників клубу хочуть, щоб Лео дав коментар за слідами висловлювань Матіаса.


Наголошується, що до скандальних висловлювань брата Мессі Лапорта хотів налагодити стосунки з Ліонелем. Президент «Барси» завжди вважав, що буде краще, якщо форвард повернеться до клубу, знову отримає 10 номер і завершить кар'єру там. Через третіх осіб Лапорт контактував зі стороною гравця, але вчорашні слова Матіаса Мессі сильно вплинули на ситуацію.


Крім того, Лапорта вважає Мессі найкращим гравцем світу після його яскравого виступу на ЧС-2022. Президент синьо-гранатових вважає, що Лео зможе ще кілька років грати на високому рівні, і думає, що буде краще, якщо Мессі зробить це у «Барселоні». Лапорта вважає, що повернення Мессі стало б хорошим посилом перед наступним сезоном, у ході якого «Барса» не гратиме на «Камп Ноу» і переїде на Олімпійський стадіон імені Льюїса Компаніса через реконструкцію.


Також у «Барсі» розуміють, що повернення Мессі стало б величезним джерелом прибутку. У клубі всерйоз вивчали можливості, які б дав прихід Мессі.


Тепер же, зважаючи на всі зовнішні обставини, повернення Мессі до «Барси» виглядає ще менш ймовірним, ніж раніше.

Убрал Месси,а теперь локти кусает. Так и напрашивается цитата т. Лошади!