9 лютого 2023 10:14
1

Малиновський про перемогу над ПСЖ: "Ми були дуже мотивовані, це було приголомшливо"

Автор переможного голу в матчі "Марсель" - "Парі Сен-Жермен", український легіонер Руслан Малиновський поділився емоціями від гри, яку його команда виграла з рахунком 2:1.


"Це був неймовірний матч та неймовірна атмосфера. Це особливе – ми знаємо, що це класика у Франції. Ми були дуже мотивовані на цей матч, хотіли викластися по максимуму і, гадаю, заслужили на перемогу.

Атмосфера, публіка – це було приголомшливо. Вболівальники підштовхнули нас, ця перемога за ними. Вони довго чекали на успіх із цим суперником. Ми віддали все, хочу подякувати всій команді, тим, хто на полі, і тим, хто був поза ним. Ми – команда, і не має значення, хто грає, а хто не грає. Ми маємо залишатися єдиними. Ми працюємо на єдиний результат, ми маємо боротися за цей результат. Сьогодні ми бачили, як усі боролися за цю велику перемогу.

Попереду ще матчі. Треба дочекатися жеребкування наступного етапу. Ми готуватимемося так само, як проти "ПСЖ", з такою самою концентрацією і таким самим настроєм на полі", - зізнався Малиновський.
Браво!