8 лютого 2023 23:05

Іспанська журналістка готова позиватися до екс-воротаря "Барси" Сіллессена. Він відмовився платити 1200 євро за госпіталізацію їхньої спільної дочки, яка серйозно хвора

На екс-воротаря «Барселони» та «Валенсії» Яспера Сіллесена можуть подати до суду.


Як повідомляє Marca, іспанська тележурналістка Марія Моран звинувачує колишнього партнера в тому, що той покинув сім'ю, не подбавши про утримання їхньої спільної доньки, яка серйозно хвора.


Тереза Буейєс, адвокат Моран, стверджує, що Сіллессен покинув дитину в лікарні, бо не хотів платити 1200 євро, в які обійшлася його госпіталізація.

Заплатити довелося дідусеві Марії, якому майже 90 років і який навіть не має банківської картки. Він витратив усі свої заощадження, щоб допомогти Марії та її дочці.


Адвокат також розповіла, що в день, коли її клієнтка повідомила футболіст про свою вагітність, він поділився у своїх соцмережах, що вже зустрічається з іншою дівчиною.


Це не єдина невдача, з якою зіткнулася Марія Моран за останні місяці.


«Це Різдво було не найкращим у моєму житті. За день до вступу моєї доньки до лікарні я виявила ущільнення у грудях. Моїм пріоритетом була дочка, тому я не ходила до лікаря, доки її не виписали.


На прийомі лікаря знайшли більше одного ущільнення. Ще одне було у «поганій» зоні поряд із лімфатичними вузлами», – повідомила Моран у соцмережах.

Журналістка також повідомила, що двічі на місяць перенесла біопсію (метод діагностики, при якому проводиться прижиттєвий паркан клітин або тканин з організму людини – прим.).

З серпня 2022 року Сіллессен виступає за нідерландську НЕК.