8 лютого 2023 11:09

"Манчестер Сіті" може втратити Беллінгема через звинувачення у фінансових порушеннях, хоча клуб впевнений, що буде виправданий

Через звинувачення у фінансових порушеннях «Манчестер Сіті» може втратити Джуда Беллінгема.


Очікувалося, що наступного літа «Ман Сіті» продовжить розбудову, розпочату перед стартом сезону, коли склад команди поповнили Ерлінг Холанд та Хуліан Альварес.


Пеп Гвардіола дуже хоче освіжити склад, оскільки вважає, що деякі гравці втратили мотивацію після великих успіхів, досягнутих у попередні сезони. Зокрема, невизначеним залишається майбутнє Бернарду Сілва та Жоау Канселу, який цієї зими пішов у «Баварію» на правах оренди.


Як пише The Telegraph, «Манчестер Сіті» мав намір випередити «Реал» та «Ліверпуль» у боротьбі за півзахисника Джуда Беллінгема, у якому «міщани» бачать заміну для Кевіна де Брюйне у довгостроковій перспективі. "Ман Сіті" був готовий заплатити за англійця величезну суму.


Але новини про те, що АПЛ звинуватила «Ман Сіті» у 115 порушеннях фінансових правил. Це ставить під загрозу можливий трансфер Беллінгема та інші покупки, які «міщани» мали намір здійснити влітку. Ман Сіті впевнений, що доведе свою невинність.


Незважаючи на це, загроза зняття окулярів або навіть виключення з АПЛ ставить під сумнів будь-які можливі угоди, які «Ман Сіті» збирався здійснити влітку.


"Реал", "Ліверпуль" та інші претенденти на Беллінгема, ймовірно, скористаються цією можливістю.


При цьому джерела повідомляють, що Ман Сіті будує плани на літнє трансферне вікно в звичайному режимі. Клуб упевнений, що буде виправданий.


Цього сезону на рахунку Беллінгема 10 голів та 5 результативних передач у 25 матчах за «Боруссію» у всіх турнірах.