6 лютого 2023 20:04

Ротань або помічники Реброва? Циганик розкрив варіанти УАФ щодо призначенням тимчасового тренера для збірної України

Журналіст Ігор Циганик в ефірі своєї авторської програми «Циганик LIVE» розповів про варіанти, які УАФ розглядає для вирішення питання з головним тренером збірної України.


– Наскільки я розумію, що варіантів є кілька. Один з варіантів був – запропонувати Руслану Ротаню тимчасово очолити команду на один матч, щоб зіграти, а потім дочекатися Реброва. Контакт Ротаня і Реброва присутній, але в ці дні починаються матчі молодіжної збірної, підготовка до чемпіонату Європи, це важливий турнір, і Ротань не може.


Шукається інший варіант, щоб під пильним оком Реброва проводився тренувальний процес. Ви розумієте, не дуже правильно, і я з цим погоджуюся, якщо хтось з помічників буде на один матч головним. Справді, і Вісенте Гомес, і Унаї у принципі готові працювати в структурі національної збірної, разом з Ребровим, але буде першим номером – це не зовсім правильно. Тому цей варіант, наскільки я розумію, не дуже живий.


Вони можуть допомагати комусь, хто буде, напевне, на один матч тренером національної збірної. Правильно це чи неправильно? Я вважаю, що це не дуже правильно, але зараз ми маємо таку реальність. Підписувати довгостроковий контракт з кимось іншим – тоді ми розуміємо, що Ребров не зможе прийти в збірну. А він дуже хоче…