6 лютого 2023 14:55

Роман ЗОЗУЛЯ: "На останньому матчі образливі скандування були не тільки з фанатського сектору, але й від звичайних вболівальників: "путін вас переможе, ми за путіна". Шкода, що очі цих людей так і не відкрились"

Український нападник Роман Зозуля у своєму Facebook висловився про ситуацію з іспанськими вболівальниками.


"Настав час написати про нещодавню ситуацію з фанатами. Читаю коментарі і багато людей чекають, коли я висловлю свою думку з цього приводу.


Я спокійно ставлюсь до того, що комусь може подобатися або не подобатися моя професійна діяльність. Я ж не борщ, щоб мене усі любили) Але тут ситуація інша.


Коли я переїхав до Іспанії, деякі «ліві» двіжі іспанских клубів вирішили, що я «фаshист» та «наtsист», через те, що підтримую добровольчі батальйони, які захищають Україну. А ще за фото на фоні портрету Степана Бандери та фото з передової, куди я їздив, щоб провідати наших героїв.


Після повномасштабного вторгнення і усіх звірств, які вчинили росіянці на нашій землі мені здавалось, що завіса впала і кожному тепер зрозуміло, що раша - це країна-терорист. Але виявилося, що вузьколобих ще багато.


На останньому матчі образливі скандування були не тільки з фанатського сектору, але й від звичайних вболівальників:


- путін вас переможе
- ми за путіна
- Зозуля - наtsист


Чи мене це чіпляє? Так. Не як футболіста, а як громадянина.


Шкода, що очі цих людей так і не відкрились. І вони досі впевнені, що в нашій країні не війна, а якась операція. Що люди не гинуть, а всі новини - це постановка і фейк. Я розумію, що все це наслідки кремлівської пропаганди, яка дотепер потужно працює та продовжує інфікувати і роз’їдати їхні мізки. І у мене немає ні бажання, ні сил постійно рефлексувати на такі ситуації. Проте сподіваюсь, що на них зверне увагу МЗС України та наше консульство.


А я продовжу грати і підтримувати свою країну та ЗСУ.


Дякую всім, хто турбується і, хто допомагає - ви неймовірні.


Йдемо далі. Працюємо. Прославляємо".