6 лютого 2023 13:17

"Землетрус о четвертій ранку був сильним": тренер "Полісся" Книш розповів про ситуацію в Туреччині

Сьогодні, 6 лютого, на південному сході Туреччини стався потужний землетрус, у деяких провінціях магнітуда перевищила сім балів. У цей час багато українських команд ведуть підготовку до другої частини сезону у цій країні.

Також на сьогодні заплановано старт Winter Cup-2023, який відбудеться у Туреччині з 6 по 15 лютого. У змаганнях візьмуть участь два клуби УПЛ – полтавська Ворскла та рівненський Верес, один клуб Першої ліги чемпіонату України – житомирське Полісся, а також естонська Левадія.


Щоб дізнатися, як земляки зазнали землетрусу, Fanday зв'язався з тренером Полісся Володимиром Книшем і попросив розповісти про ситуацію в Туреччині.


«Так, о четвертій ранку землетрус був сильним. Від нас це приблизно 400 км. Деякі хлопці відчули.


У нас все за розкладом. Сьогодні розпочинається Winter Cup. О 18:30 граємо з Ворсклою. Поки що такі новини», – сказав Книш.


Додамо, що землетрус був у Туреччині, а й у Сирії. У двох країнах поранення отримали близько 3000 осіб, і це ще не остаточні цифри.


Щонайменше 284 особи загинули та понад 2 300 отримали поранення в Туреччині. У Сирії 237 людей загинули та 639 отримали поранення.