6 лютого 2023 09:29
1

Харрі Кейн: "У мене попереду багато голів – сподіваюся побити рекорд Алана Ширера"

Найкращий бомбардир в історії "Тоттенхема" Харрі Кейн прокоментував свій історичний гол, який не лише дозволив побити рекорди Джиммі Грівза та Алана Ширера - забити 200 голів в АПЛ за найменшу кількість матчів - а й приніс перемогу "шпорам" над "Манчестер Сіті", повідомляє ВВС:


– Перший гол за "Тоттенгем" я забив на виїзді проти "Шемрок Роверс", дуже давно і далеко від дому. Це особливі спогади, особливо коли тепер забиваєш 267-й гол – і обганяєш легендарного форварда Джиммі Грівза. Одного з найвидатніших гравців в історії англійського футболу. Справжнього героя, і перевершити його досягнення – велика честь для мене. А також цього тижня бачився з Аланом Ширером – впевнений, він бачив цей гол, але не знаю, щасливий він чи ні! Алан встановив рекорд за кількістю голів в АПЛ, який теж потрібно побити. Подивимося, чи вдасться у мене, але я добре почуваюся, маю ще кілька років у запасі, у мене попереду ще багато голів і, сподіваюся, їх буде більше, ніж у Ширера.

Це чудове відчуття – ідеальний вечір, коли забиваєш рекордний гол, він ще й виявляється переможним, а за цим із трибуни спостерігають твої друзі та родина – теж дуже їм вдячний. Коли я почав регулярно грати, не міг уявити собі, що заб'ю 200 голів у Прем'єр-лізі, а ювілейний гол – у справді важливій грі, проти однієї з найкращих команд ліги. Ми дуже багато працювали, щоб здобути ці три очки, і, найважливіше, щоб не пропустити. Про це багато говорили в останні пару тижнів, але зробити це в такій важливій грі – ще більш незвично. Але тепер вся моя увага вже буде зосереджена на наступному матчі з "Лестером", – резюмував Кейн.
Мой любимый игрок АПЛ!Без капризов и понтов,даже без тату!Профи!Здоровья и забитых мячей.Гарри!