4 лютого 2023 20:00

Клопп про поразку від "Вулвз": "Жахливий початок, програвали 0:2 з своєї вини. У мене немає пояснень, немає слів"

Юрген Клопп прокоментував поразку від «Вулверхемптону» (0:3).


«Очевидно, що початок був жахливий. Пропустили два голи, чого не можна припускати. Але це сталося, і ми програвали 0:2 з нашої власної вини. Ми мали краще захищатися. Наша команда була пасивною у цей відрізок. Я не можу пояснити. Цьому немає виправдання.

Після 0:2 нам удалося отримати деякі контроль над ситуацією. Потім протягом 45 хвилин ми добре грали, але не забили. На цьому все закінчилося.

Справа в концентрації у перші 15 хвилин. Знову ж таки, я не можу пояснити. Але такі 15 хвилин не можна припускати. Потрібно міняти це. Перші 15 хвилин я не можу пояснити, вибачте.

У підсумку ми програли 0:3, [третій] гол у другому таймі був, можливо, першим епізодом, коли вони перетнули середній півзахист. Але це справедливо, тому що коли ти так починаєш, то не заслуговуєш нічого в грі АПЛ.

На даний момент я так розчарований і злий через перші 15 хвилин, що не можу підібрати слів. Після [15 хвилин] у нас з'явилися моменти, які ми мали реалізовувати. Могло бути 1:2, і це все змінило б, я впевнений. «Вулвс» заслужили три очки», – сказав тренер «Ліверпуля».