4 лютого 2023 19:36

"Подвійний агент "МанСіті": суперечлива реакція вболівальників "Арсеналу" на гру Зінченка проти Миколенка та Ко

Вболівальники лондонського Арсеналу відреагували на гру українського лівого захисника Олександра Зінченка у матчі 22 туру чемпіонату Англії проти Евертона.


Сьогодні Евертон із Миколенком зумів здолати Арсенал із Зінченком з рахунком 1:0. Український «канонір» був засмучений подіями на полі і навіть не зумів впоратися з нервами, чим ледь не викликав масової бійки.

Англійські фанати негативно висловилися на адресу Зінченка і вимагали замість українця випускати Кірана Тірні, а один уболівальник взагалі заявив, що наш співвітчизник засланий агент Манчестер Сіті, за який Олександр виступав тривалий час, а потім лише перейшов до Арсеналу цього сезону.

Shallé_guun: «Коли щось іде не за його планом, Зінченко стає сопляком. Доданий час було витрачено марно через його витівки. ДВАЖДИ!».


Hazem Amr Shatat: «Зінченко просто не вміє грати в захисті, настав час це вже визнати».


Mentor: «Артета мав замінити Зінченка після перерви. Тирні більше підходить для такої гри».


Kim: «Зінченко надто гальмував гру»


Ayam: «Спасибі, містере Зінченко, подвійний агент Манчестер Сіті».


Також знайшлися фанати Арсеналу, які стали на захист Зінченка, і навіть називали його одним із найкращих у складі лондонської команди.

Bobbie AFC: Зінченко - справжній "канонір". Він сьогодні один із небагатьох, хто намагався».


JuMPeaK: «Досить звинувачувати у всьому Зінченка, він був не гірший за інших».


Ali: «Зінченко був одним із наших найкращих гравців у цьому матчі»


Зазначимо, що Арсенал залишився на першому місці в турнірній таблиці АПЛ із 50 очками, але у разі перемоги Ман Сіті над Тоттенхемом 5 лютого, то відставання команди Гвардіоли від підопічних Артети становитиме лише два очки.

У наступному турі чемпіонату Англії Арсенал 11 лютого зіграє із Брентфордом.