4 лютого 2023 19:21

Російський агент заявив, що брав участь у переході Циганкова до "Жирони": "Політична складова не вплинула"

Дмитро Селюк, який є відомим російським футбольним агентом, розповів, що брав участь у трансфері Віктора Циганкова з Динамо до Жирони.


Селюк заявив, що брав участь у переході вінгера Циганкова з київського Динамо до каталонської Жирони і йому не важливі політичні відносини між країнами. Зазначимо, що з 24 лютого, коли армія Росії вторглася на територію України, наш народ веде боротьбу за свою незалежність з путінськими військами.

«Я тут теж взяв участь у переході Циганкова до Жирони. І жодна політична складова не вплинула. Мені якась різниця — українець він, азербайджанець чи ще хто?».


Також Селюк упевнений, що Челсі без проблем підпише футболіста з паспортом Росії, якщо той їх зацікавить.

"Повірте, якщо Челсі справді буде зацікавлений у придбанні російського футболіста, жодної проблеми не буде", - сказав Селюк в інтерв'ю Матч ТБ.


Зазначимо, що у складі Челсі виступає український вінгер Михайло Мудрік. Також до складу лондонського гранду ЗМІ Росії активно відправляли свого співвітчизника Арсена Захаряна.


Нагадаємо, найвідомішим клієнтом Дмитра був Яя Туре, який виступав у Манчестер Сіті та Барселоні. Сам Селюк свого часу був віце-президентом Таврії та донецького Металурга.