2 лютого 2023 22:35

Судив матч проти "Динамо": у Греції спалахує скандал із пасинком екс-топ менеджера "Шахтаря"

Фото - ua.depositphotos.com


Найближчої неділі, 5 лютого, у чемпіонаті Греції відбудеться важливий поєдинок, у якому ПАОК на своєму стадіоні прийме Олімпіакос. За кілька днів до стартового свистка ситуація навколо матчу починає розпалюватися.


Керівництво Олімпіакосу залишилося незадоволеним рішенням місцевої федерації футболу призначити на матч проти ПАОК словацького арбітра Івана Кружляка, пасинка відомого екс-судді Любоша Міхела.

«Вимагаємо заміни судді на матчі. А якщо ні, то ми розглянемо всі можливості це зробити. ПАОК добре знає, хто такий Любош Міхел і чим він займався у сфері арбітражу», – йдеться у заяві на офіційному сайті Олімпіакосу.


Також прес-служба додає, що Кружляк судив поєдинок у відповідь 1/16 фіналу Ліги Європи Олімпіакоса в Києві з Динамо (0:1), після чого грецький клуб подав офіційний протест в УЄФА на арбітра.


Нагадаємо, що Міхел з грудня 2015 року по листопад 2018 року працював у ПАОК як спортивний директор і президент клубу.


Також словацький функціонер має досвід роботи в Україні. 54-річний Міхел з жовтня 2008 року до 2015 року обіймав посаду начальника відділу міжнародних змагань у донецькому Шахтарі.


На даний момент ПАОК займає третє місце в турнірній таблиці Суперліги Греції, набравши 42 очки в 20 матчах. Олімпіакос із такою ж кількістю балів розташувався на четвертому рядку.