1 лютого 2023 08:30

"Манчестер Юнайтед" орендував Марселя Забітцера до кінця сезону

Офіційний сайт "Манчестер Юнайтед" підтвердив, що клуб досяг угоди з мюнхенською "Баварією" про оренду 28-річного австрійського хавбека Марселя Забітцера до кінця сезону.


"Іноді в житті доводиться ухвалювати швидкі та важливі рішення. З того моменту, як дізнався про цю можливість – зрозумів, це мені підходить. Я – конкурентоспроможний гравець, хочу перемагати і допомогти клубу досягти його цілей у цьому сезоні. Відчуваю, що перебуваю на піку своєї форми як футболіст і можу привнести в команду багато досвіду та енергії. Мені не терпиться почати роботу з тренером і новими товаришами по команді, і продемонструвати свої якості вболівальникам "Манчестер Юнайтед", – резюмував Забітцер.


Але в липні Марсель, який зіграв 443 матчі на професійному рівні, включно з 54 поєдинками за "Баварію" з моменту переходу в серпні 2021 року з "РБ Лейпциг", де він був капітаном, та 68 іграми за збірну Австрії, повернеться в мюнхенський клуб.


"Марсель – гравець, за яким ми спостерігали протягом довгого часу. Можливість з'явилася швидко, ми знали, що він володіє здібностями і характером, щоб додати нових якостей до нашого складу і додатковий досвід у роздягальню команди. І всі ми раді вітати його в "Манчестер Юнайтед", – зазначив футбольний директор клубу Джон Мертог.