1 лютого 2023 08:10
3

Вболівальники "Омонії": "Насправді Бєсєдін – це унікальний гравець"

Кіпріоти шоковані та розчаровані тим, що "Омонія" орендувала у "Динамо" Артема Бєсєдіна. Ніхто не розуміє, навіщо команді потрібен форвард, котрий не вміє забивати голи. "Омонія" і без того має проблеми в атаці, тому всі чекали, що клуб підпише забивного нападника. Вболівальники "Омонії" не розуміють, чому їхній клуб взагалі звернув увагу на такого гравця і роздратовані тим, що Бєсєдін навряд чи зможе принести користь клубу.


Stavros: Який ще Бєсєдін? Хто це? Навіщо нашому клубу такі футболісти? Я шокований, сподівався побачити нормального форварда, а ми підписали якогось невдаху.


Giades: Якщо я правильно розумію, то "Динамо" – це один із найсильніших клубів України. Команда, яка домінує на полі та створює багато моментів у кожному матчі. Як форвард, який грає у такому сильному клубі, може не забити жодного гола за сезон?!


Tasos: Не думав, що таке скажу, але навіть найгірші форварди "Омонії" виглядають фантастично на тлі цього Бєсєдіна. Цікаво, чи він у "Динамо" отримував зарплату чи це позашлюбний син президента клубу, який змушував усіх тренерів випускати цього "футболіста" на поле?


Metaxax: Розумію загальне розчарування, але раніше Бєсєдін не був таким поганим гравцем. Він виступав за збірну України, він забивав голи у єврокубках та був основним у "Динамо". Він має потенціал грати набагато краще, навіть не сумніваюся в цьому. Можливо, що зміна обстановки піде йому на користь і він зможе розслабитися та почати забивати голи.


Trianfillides: Підписали якогось клоуна, який не вміє забивати голи. Дякую за черговий трансферний провал. Клубу потрібно було серйозно посилювати команду, а ми взяли гравця, який не вміє влучати по м'ячу.


Pilikiutas: Якщо Бєсєдін думає, що він приїхав на відпочинок і просто сидітиме на лаві запасних ці півроку в оренді, то він помиляється. Думаю, що незабаром українець зрозуміє, що фанати нашого клубу незадоволені тим, що "Омонія" підписала такого марного футболіста.


Michael: Не можу повірити, що "Омонія" реально сама захотіла орендувати Бєсєдіна. Це більше схоже на якісь брудні схеми відмивання грошей. Наскільки я знаю, українські бізнесмени часто ховають гроші на Кіпрі. Думаю, це цілком реальний варіант. Тому що у футбол грати Бєсєдін точно не вміє.


Pantelidis: Представники клубу сказали, що було складно орендувати Бєсєдіна у "Динамо", оскільки в Україні йде війна, і чоловікам важко звідти виїхати. Невже нам настільки потрібен був цей футболіст, щоб ми зробили все можливе та неможливе заради цього трансферу?


Spanoudi: Найімовірніше сам Бєсєдін заплатив "Омонії" за цю оренду. Напевно, хлопець вирішив відпочити від війни та пожити у спокійній країні, де є все для гарного відпочинку. А у футбол він все одно грати не вміє, тому не засмучуватиметься через те, що не виходить на поле.


Loucas: Фанати "Динамо" у захваті від того, що позбулися Бєсєдіна. Місцеві ЗМІ здивовані тим, що такого бездарного гравця удалося віддати в оренду. Це все, що вам потрібно знати про рівень Бєсєдіна. Я розлютований від цього переходу. Вкотре хтось вирішив зганьбити наш клуб.


Kagias: Черговий клоун приїхав до "Омонії" посидіти на лаві запасних. Бєсєдін – це поки що головний претендент на найгіршого гравця сезону. І це, незважаючи на те, що він навіть не виходив на поле.


Vasos: Неймар викупив свій контракт у "Барселони", щоб грати за ПСЖ. Бєсєдін віддав усю зарплату за наступні півроку, щоб грати за "Омонію". Дві легенди футболу.


Sotos: Чергова "легенда" для нашого клубу. Іноді здається, що наші скаути – це найбезглуздіші люди в "Омонії". Я часто заплющую очі на всі ці трансфери, але коли команді потрібно посилити атаку, а ви запрошуєте форварда, який не вміє забивати голи… Вони всі клоуни: Бєсєдін, скаути, агенти, керівництво клубу… Тільки потім нехай не дивуються, що "Омонія" не змогла потрапити до єврокубкової зони.


Kakunis: Захисники забивають частіше, ніж цей Бєсєдін. Я думаю, що навіть якщо воротаря поставити в атаку, він зможе забити хоча б один гол у 20 матчах! Насправді Бєсєдін – це унікальний гравець. Не думаю, що ви зможете знайти хоча б одного такого форварда у будь-якій команді, яка найкраща у своїй країні. Ось є Голанд, Мбаппе, Левандовський. Вони забивають майже у кожному матчі. Але скільки форвардів ви знаєте, які б змогли не забити жодного гола за сезон?


Evripidio: Сподіваюся, що Бєсєдіна підписали не для того, щоб він виходив на поле. У хлопця жодного гола цього сезону, він не просто марний, він швидше навіть грає за суперників. Будь-який суперник мріє, щоб у чужій команді грали такі нападники.


Makxr: Після того, як я прочитав статті про Бєсєдіна, у мене виникло лише одне питання: скільки "Динамо" заплатило нам за оренду цього футболіста? Тому що я не вірю в те, що ми могли самі виявити інтерес до такого гравця та просили "Динамо" віддати його нам в оренду. А якщо ще виявиться, що "Омонія" заплатила за цього Бєсєдіна, то це буде справжнім злочином!


Pedias: З такими трансферами ми скоро боротимемося за виживання у найвищому дивізіоні, а не за єврокубкову зону. Сумно, що "Омонія" підбирає таке сміття, від якого відмовився б будь-який поважаючий себе клуб.


Voskou: Не знаю навіть, хто більший клоун – Бєсєдін, який не вміє грати у футбол, чи керівництво клубу, яке запрошує таких футболістів. Чергове розчарування через дії "Омонії" на трансферному ринку.


Etiox: Якщо не знати нічого про Бєсєдіна, то сам собою трансфер здається цікавим: "Омонія" орендувала форварда "Динамо" та збірної України. Якщо ж хоч трохи вивчити інформацію про цього форварда, то стає дуже сумно.


Xenios: Коротке резюме нашого новачка: був дискваліфікований за допінг, довго не грав через серйозну травму, не вміє забивати голи. "Відмінне" посилення атаки. З нас вже всі сміються після такого трансферу. І це Бєсєдін поки що навіть не виходив на поле!

Напевно, кожен у цьому світі знає, що Беседін гравець рівня чемпіонату Молдови, крім керівництва і тренерів Динамо
Сховати
Не Молдови, а Монголії :)
динамовец, такі смішні ці диванні експерти. Просто мало який тренер вміє правильно використовувати опорного нападника.