31 січня 2023 14:30

"Вкрасти Забарного": уболівальники "Тоттенхема" запустили флешмоб у соцмережах, вимагаючи зірвати трансфер у "Борнмут"

Уболівальники Тоттенхема вимагають перехопити захисника Динамо Іллю Забарного у Борнмута, щоб закрити проблемну позицію "шпор" до закриття трансферного вікна.


Вчора вночі стало відомо, що Ілля Забарний близький до переходу до Борнмута, вже навіть називалася вартість трансферу та тривалість контракту.

У відповідь на ці чутки вболівальники Тоттенхема запустили у твіттері флешмоб, публікуючи пости з текстом «Вкрасти Забарного» за прикладом того, що провернув Челсі під час підписання Мудрика.

Фанати «шпор» вважають, що Забарний ідеально впишеться на захист Тоттенхема, саме в той момент, коли вони мають проблеми в обороні.

H_Ahmed000
: «Ще один вундеркінд із України».


Harry Wagman: «Забарний стане найкращим центрбеком у лізі».

StephenEvie: «Борнмут підписує Забарного, поки Тоттенхем страждає від дефіциту центральних захисників. Прикро буде, якщо «шпори» нікого не підпишуть».

SteveCombo7: «Не розумію, чому після всього інтересу влітку Тоттенхем не подивився на Забарного зараз, коли їм потрібен молодий центрбек?».


Нагадаємо, практично все трасферне вікно Михайла Мудрика пов'язували з переходом до Арсеналу, але «каноніри» не хотіли йти на поводу у Шахтаря та давати за футболіста 100 млн євро. Тоді за день у гонку вліз Челсі та завдяки стомільйонній пропозиції (70+30) переманив українця.