31 січня 2023 13:58
2

Офіційно. "Шахтар" підписав 18-річного форварда з Венесуели

Нападник уругвайського клубу "Бостон Рівер" Кевін Келсі переходить до "Шахтаря". 18-річний венесуелец підписав угоду строком на 5 років, повідомляє офіційний сайт "гірників".


Келсі - вихованець венесуельського клубу "Мінерос", за головну команду якого виступав з 2021 року: зіграв 31 матч, забив 5 м'ячів і зробив 1 гольову передачу. У січні 2023 року приєднався до уругвайського клубу "Бостон Рівер", проте за команду не грав.


Келсі є футболістом молодіжної збірної Венесуели (5 матчів, 2 голи), у складі якої зараз виступає на чемпіонаті Південної Америки (U-20). Портал Transfermarkt оцінює гравця у 100 тисяч євро.


Фото: ФК "Шахтар"

То виявляється можна запросити когось в УПЛ!? От Дніпро недавно підписав легіонера також. Значить це ми нікого не запрошуємо. Блін ми й так мали проблеми з складом, а після Віті і Забарного стає дуже страшно.
Сховати
Dellmar, не має проблем запросити тих хто грає за тарілку супу, збільшивши їм зарплату у 2-3 рази, є проблема запрошення гравців рівня основи Динамо. Чим 18річний хлопчина з венесуєльської слабкої команди допоможе Шахтарю в боротьбі за золото? нічим. Це запрошення на дуже далеку перспективу.