31 січня 2023 13:13

Новачок "Дніпра-1" Пеглоу: "Мрію виграти чемпіонство"

Бразильський новачок "Дніпра-1" Жоан Пеглоу дав своє перше інтерв'ю клубній прес-службі.


– Ти вже деякий час перебуваєш у розташуванні клубу, взяв участь у контрольному матчі. Які перші враження?


– Перш за все, я вдячний усім за теплий прийом тут. Я щасливий бути тут. Сподіваюсь якомога швидше набрати форму та віддавати від себе команді усе найкраще.


– Як оціниш свою теперішню форму та наскільки готовий одразу допомагати команді?


– Я дуже багато працював під час канікул, коли був вдома, і зараз практично вийшов на оптимальні кондиції. Я така людина, що дуже ретельно стежу за собою: і у роботі, і у харчуванні – тому зараз в порядку.


– Ти з 9 років перебував у структурі "Інтернасьоналя". Що значить для тебе цей клуб, в якому завжди було багато зірок? Можливо, хтось був твоїм кумиром?


– Так, я там виріс. Захоплювався грою Андреса Д’Алессандро та Пауло Герреро. Звичайно, я маю великі почуття до цього клубу, але зараз я тут, у "Дніпрі-1", та мої думки повністю зайняті теперішньою командою.


– Чи знайомий ти з Джуліано, якого добре пам’ятають вболівальники нашого міста за виступами у ФК "Дніпро"?


– Так-так, пам’ятаю його, хоча був тоді ще дуже маленький. Особливо запам’ятався його гол у Кубку Лібертадорес, який вивів команду до фіналу. Згодом команда завоювала трофей.


– Що можеш пригадати з першого свого європейського досвіду у "Порту Б"?


– Це був дуже великий та корисний досвід. За той період я значно подорослішав та багато чому навчився. Вплив, перш за все, відбувся на мої думки, на світогляд. Це є найголовнішим здобутком.


– Наскільки цей досвід допоможе тобі швидше адаптуватися тут?


– Я дуже хочу допомогти команді досягти усіх поставлених цілей, мрію виграти чемпіонство.


– Останні шість місяців ти провів у "Атлетико Гойяненсе" разом з Хайнером. Присутність у команді знайомого сприяє адаптації?


– Так, звичайно. Можливо, ми не дуже багато грали разом, але кожного дня тренувалися та знаємо один одного дуже добре. Він – гарний хлопець.


– Хайнер – добре придбання для нашої команди?


– Дуже добре. Перш ніж приїхати сюди, я багато з ним розмовляв, ми спілкувалися. У якомусь ступені він також мотивував мене до переходу, - розповів Пеглоу.


Фото - СК "Дніпро-1"