31 січня 2023 08:22

"Динамо" U-19: насичена робота між двома контрольними матчами

Юнацька команда «Динамо» продовжує підготовку до весняної частини сезону у турецькому Белеку, тренуючись у футбольному центрі Limak Arcadia Atlantis Football Center.


Наступного дня після видовищного товариського матчу з юнацькою командою «Зорі» (3:2), за яку грає багато вихованців ДЮФШ «Динамо», підопічні Ігоря Костюка провели два тренування на футбольному полі. Перше з них, ранкове, мало відновлювальний характер.


У залежності від проведеного напередодні у грі часу гравці були поділені на дві групи. Одна обмежилася біговою роботою, інша ж чергувала більш інтенсивний інтервальний біг із вправами із м’ячем. А перед початком тренування вітання з Днем народження від тренерського штабу та партнерів по команді приймав форвард Максим Зоренко, який привітав себе напередодні видовищним голом у ворота «Зорі».


Ввечері неділі юні динамівці провели ще одне, більш насичене тренування у футбольному центрі. У понеділок «Динамо» U19 також провело два тренувальних заняття на полі. Вечірнє було передігровим, а після нього на гравців чекала ще й теорія, під час якої тренерський штаб озвучив план на третій контрольний матч.


Нагадаємо, у вівторок, 31 січня, динамівці зустрінуться з юнацькою командою «Вільмерсдорф» з Берліну.


Фото: ФК "Динамо"