30 січня 2023 20:18

Ігор ЦИГАНИК: "Ярославський бере участь у фінансуванні "Металіста"

Працівник 1+1 Media Ігор Циганик прокоментував інформацію, що Олександр Ярославський не фінансує «Металіст».


«Дуже багато розмов про Ярославського. Я чітко знаю, як формується бюджет «Металіста». Він був чітко сформований влітку. Влітку він був сформований за рахунок того, що Кучер перейшов в «Дніпро-1». «Дніпро-1» підписав офіційні папери, що за розрив контракту з Кучером вони платять 1 мільйон доларів.

Цей мільйон - це частина бюджету «Металіста». Інша частина - це якщо вдасться когось продати (можливо, Підлепенця, Романюка та Танковського). А бюджет клубу - 2 мільйони. Решту повинен фінансувати Ярославський.

Тому зовсім некоректно говорити, що Ярославський не бере участі у фінансуванні «Металіста». Він бере. Просто на цю УПЛ було виділено такий бюджет. Я можу помилитися в цифрах, але приблизно воно так - 2 мільйони євро чи доларів. Нехай буде євро.

Якщо не буде «Металіста», тоді можна буде говорити, що Ярославський відмовився. Але на сьогоднішній момент не можна так сказати. Я просто чітко це знаю, щоб ви розуміли. Перші пів року витрачають мільйон за Кучера, потім - ще трохи. Але всього бюджету не вистачить, все одно Ярославський повинен буде трошки доплатити. Трошки чи не трошки - це вже його бачення», - сказав Циганик.