30 січня 2023 10:40

"Луческу сказав, що я йому сподобався". Екс-форвард "Шахтаря" пояснив, чому не заграв у гірників

Колишній нападник Шахтаря Сергій Гринь розповів про період кар'єри у донецькому клубі. У свій час форвард вирушив на збори з першою командою, але через травми не зміг скористатися своїм шансом.


В ексклюзивному інтерв'ю Fanday.net Сергій Гринь зазначив, що тодішній тренер Шахтаря Мірча Луческу був зацікавлений у його послугах, але через травми не зміг пробитися до першої команди «гірників».

«Після одних із зборів він багатьох хлопців відправив в оренду, а мене та Макса Малишева залишив. Я вже був готовий їхати, здається, в оренду до Ворскли. Тож дуже здивувався. Мірча Луческу покликав мене в літаку і сказав, що я йому сподобався. Але в мене були травми».

За словами форварда, Луческу постійно цікавився його здоров'ям та сподівався на повернення гравця.

«Я з травмою вийшов на кубкову гру, забив гол та посилив травму. Він переживав, постійно питав, коли я повернуся. Він на мене розраховував і цього хотів. Але у мене з півроку, мабуть, чотири місяці були травми.


Також Гринь додав, що потрібно було тренуватися на повну, а не засмучуватись від того, що не потрапляв у зачавку Шахтаря.

«Були періоди, коли зарано опускав руки. Наприклад, не потрапляв у заявку, через це ображався, засмучувався, втрачав мотивацію. Хоча за місце у ній мені треба було конкурувати з Тайсоном, Марлосом, Бернардом, Едуардо». Потрібно було серйозніше і спокійніше ставитися до цього і працювати».

Гринь є вихованцем Шахтаря. Перебував у структурі клубу з 2007 року до 2019 року. За основу донецької команди виступав у сезоні 2015/16 та провів один матч, забивши в ньому гол.

Також 28-річний Гринь раніше захищав кольори:

ФК Маріуполь,
донецького Олімпіка,
Вереса,
київського Арсеналу,
датського Вайле,
луганської Зорі,
ФК Олександрія.


Фото - ФК "Шахтар"