1 лютого 2023 19:11
2

Закриття зимового трансферного вікна. Бєсєдін та Забарний залишили "Динамо"

19:15. "Вест Бромвіч" підживив хавбека "Лестера" Марка Олбрайтона - оренда до кінця сезону.


18:00. "Ноттінгем Форест" підписав захисника "Атлетико" Мадрид Феліпе. Сторони підписали контракт до літа 2024 року.


17:43. "Кристал Пелас" офіційно оголосив про перехід на правах оренди до кінця сезону з "Арсеналу" півзахисника Самбі Локонга.


17:26. "Лестер" оголосив про підписання центрального захисника "Сток Сіті" та збірної Австралії Харрі Суттера, інформує офіційний сайт клубу. Зазначається, що 24-річний гравець обійшовся "Лестеру" у 17 мільйонів євро. Харрі Суттер підписав контракт до літа 2028 року.


15:58. Київське "Динамо" достроково повернуло з оренди в "Олександрії" захисника Максима Дячука.


15:48. Захисник "Галатасарая" Патрік ван Анхольт повернувся до чемпіонату Нідерландів. ПСВ орендував 32-річного гравця оборони до кінця поточного сезону.


15:30. Японський хавбек Сінзді Кагава перейшов із "Сент-Трюйдена" до "Сересо Осака", інформує офіційний сайт клубу.


15:22. Вінгер латвійської "Валмієри" Артур Мурза змінив клубну прописку. 22-річний гравець перейшов у казахстанську "Аксу". Казахстанці орендували футболіста до кінця 2023 року.


15:14. Півзахисник ПСЖ Андер Еррера залишиться в "Атлетіку" до 2024 року, інформує офіційний сайт клубу.


14:32. "Евертон" веде перемовини щодо підписання вінгера Андре Айю вільним агентом, повідомляє L‘Equipe.


11:42. 22-річний український захисник "Славії" Максим Таловєров став гравцем австрійського клубу ЛАСК. Термін дії орендної угоди розрахований до кінця сезону.


10:32. "Ліон" оголосив про перехід вінгера "Ботафого" Джеффіньо. Клуб заплатив за 23-річного футболіста 10 мільйонів євро. Контракт підписано до літа 2027-го.


10:24. Правий фулбек Ектор Бельєрін перейшов у "Спортінг". Контракт підписано до кінця поточного сезону. За даними Transfermarkt, португальський клуб та "Барселона" узгодили повноцінний безкоштовний трансфер.


10:09. Клуб "Сток Сіті", який виступає в Чемпіоншипі, повідомив про перехід захисника "Манчестер Юнайтед" Акселя Туанзебе. 25-річного конголезця взято в оренду до кінця нинішнього сезону.


09:53. Джонджо Шелві безкоштовно перейшов з "Ньюкасла" до "Ноттінгем Форест". 30-річний виконавець підписав контракт до 2025 року.


09:07. 23-річний іспанський правий захисник Педро Порро перейшов із лісабонського "Спортінга" в англійський "Тоттенхем". На умовах оренди до кінця сезону з подальшим обов'язковим викупом, повідомляє офіційний сайт лондонського клубу.


08:50. Як повідомляє офіційний сайт "Бенфіки", Енцо Фернандес переходить у стан "Челсі". Англійці активували клаусулу, тож "Бенфіка" отримає за свого таланта 120 мільйонів євро. Сам Енцо підпише з "Челсі" контракт до літа 2031 року і отримуватиме у Лондоні 10 мільйонів євро на рік.


08:40. Голкіпер "Парі Сен-Жермен" Кейлор Навас продовжить кар'єру на Туманному Альбіоні. Досвідчений футболіст перейшов у "Ноттінгем Форест", повідомляє офіційний сайт англійської команди.


08:30. Офіційний сайт "Манчестер Юнайтед" підтвердив, що клуб досяг угоди з мюнхенською "Баварією" про оренду 28-річного австрійського хавбека Марселя Забітцера до кінця сезону.


00:16. За інформацією інсайдера Фабріціо Романо, Енцо Фернандес переходить з "Бенфіки" в "Челсі". Сума трансферу складе 120 млн євро.


00:12. Півзахисник збірної Камеруну Мартін Онгла змінив "Верону" на "Вальядолід". Згідно з Gazzetta dello Sport, оренда передбачає право викупу.


23:51. "Штутгарт" на офіційному сайті клубу оголосив про підписання контракту із Генкі Харагучі, що раніше виступав за "Уніон". Контракт підписано до червня 2024 року.


23:35. За інформацією інсайдера Фабріціо Романо, "Борнмут" підписав атакуючуго півзахисника "Сассуоло" Хамеда Траоре. За його словами, йдеться про оренду до кінця поточного сезону з обов'язковим викупом за 30 мільйонів євро, включаючи бонуси.


23:21. Англійський "Фулхем" на своєму офіційному сайті підтвердив, що сербський хавбек "Торіно" Саша Лукіч переїде в АПЛ. Контракт 26-річного Лукіча з лондонським клубом розрахований на чотири з половиною роки з опцією продовження ще на рік


22:48. "Сельта" офіційно підтвердила оренду до кінця сезону форвард "Бенфіки" Харіса Сеферовича.


22:27. "Арсенал" офіційно оголосив про трансфер півзахисника "Челсі" Жоржинью. Подробиці угоди не розголошуються, проте очікувалось, що Арсенал заплатить за гравця 12 мільйонів фунтів стерлінгів.


22:18. "Лаціо" офіційно повідомив про підписання захисника "Ювентуса" Луки Пеллегріні. Йдеться про оренду до кінця цього сезону.


22:08. Київське "Динамо" офіційно оголосило, що досягло угоди з англійським «Борнмутом» про трансфер 20-річного центрального захисника Іллі Забарного.


22:07. "Реал Бетіс" на своєму офіційному сайті оголосив про підписання нападника Айосе Переса, права на якого належать "Лестеру". 29-річний іспанець перейшов у новий клуб на правах орендної угоди, яка буде розрахована до кінця поточного сезону.


21:47. ПСВ оголосив про перехід вінгера "Боруссії" Д Торгана Азара. Бельгієць перебрався до клубу з Нідерландів на правах оренди до кінця сезону, яка коштувала 500 тисяч євро.


21:35. "Ноттінгем Форест" домовився з ПСЖ про перехід 36-річного воротаря Кейлора Наваса, пише L'Equipe. Контракт із самим костариканцем уже погоджено. Структура трансферу та його економічні умови не уточнюються.


21:24. "Уніон Берлін" офіційно повідомив про те, що перехід іспанського півзахисника Іско зірвався. Причин не називають, але, за інформацією ЗМІ, 30-річний іспанський хавбек провалив медогляд у німецькому клубі.


21:10. Марсель Забітцер переходить із "Баварії" в "Манчестер Юнайтед". Клуби досягли домовленості про перехід півзахисника на права оренди без опції викупу, повідомляє Фабриціо Романо.


20:58. "Ворскла" оголосила про підписання бразильського нападника Рікардо Лопеса. Термін дії контракту та особисті умови трудової угоди футболіста сторонами не розголошуються.


20:52. "Ренн" оголосив про перехід захисника "Тоттенхема" Джеда Спенса. 22-річний футболіст виступатиме за французьку команду на правах оренди до кінця сезону.


20:46. "Інтер" Маямі оголосив про підписання захисника "Шахтаря" Сергія Кривцова. Угода з футболістом збірної України розрахована до сезону 2024 року з опцією на сезон 2025 року.


20:35. Закінчується трансферна епопея з переходом найкращого бомбардира "Генка" Пола Ебере Онуачу - бельгійський клуб відхилив першу пропозицію "Саутгемптона", однак від суми в 18 мільйонів євро плюс бонуси, "Генк" не зміг відмовитися.


20:13. "Рома" офіційно повідомила про підписання центрального захисника "Лідса" Дієго Льоренте. Йдеться про оренду до кінця цього сезону.


20:07. Форвард "Динамо" Фран Соль, який зараз на правах оренди виступає за "Малагу", найближчим часом може набути статусу вільного агента. Соль готується розірвати контракт із "Динамо", а також залишити "Малагу", щоб на повноцінній основі перейти до "Тенерифе".


20:02. Нападник "Динамо" Артем Бєсєдін став гравцем "Омонії" (Нікосія), повідомляє офіційний сайт клубу. 26-річний футболіст виступатиме за кіпрську команду на правах оренди до кінця поточного сезону.


19:56. Албанський півзахисник "Ворскли" Ардіт Толі впродовж найближчого року виступатиме в одному з найтитулованіших клубів Грузії – кутаїському "Торпедо".


19:31. Півзахисник "Баварії" Марсель Забітцер близький до переходу в "Манчестер Юнайтед". Клуби ведуть перемовини про оренду 28-річного Забітцера із правом викупу.


19:07. Журналіст Михайло Співаковський розповів, що "Динамо" підпише нового нападника. При цьому прізвище потенційного новачка киян наразі не розкривається.


19:01. Правий захисник "Тоттенхема" Метт Доерті близький до переходу в Атлетіко. Про це повідомляє журналіст Sky Sports Майкл Брідж.


18:45. Центральний захисник "Лестера" Чаглар Сьоюнджю не зможе перейти до мадридського "Атлетіко" до закриття зимового трансферного вікна. За інформацією джерела, "матрацники" не зможуть оформити трансфер 26-річного турка взимку, оскільки не зможуть вписатися до правил фінансового фейр-плей.


18:35. Як повідомляє "ТаТоТаке", нападник "Динамо" Артем Бєсєдін все-таки перейде в кіпрський АЕЛ Лімассол. За даними джерела, 26-річний футболіст виступатиме за нову команду на правах оренди. Термін дії угоди наразі невідомий.


18:28. Журналіст Ігор Циганик розповів, що захисник "Динамо" Ілля Забарний вже підписав контракт з "Борнмутом". Ведучий у прямому ефірі "ВЗБІРНОЇ" розповів про суму трансферу Забарного. 25 мільйонів фунтів + 5 мільйонів бонусів + відсоток від продажу.


18:19. "Сампдорія" оголосила про переход Корая Гюнтера з "Верони". Наразі це оренда з правом викупу в разі вдалих виступів у другій половині цього сезону.


18:07. "Айнтрахт" на офіційному сайті оголосив підписання Філіппа Макса. Футболіст перейшов на правах оренди з ПСВ до завершення цього сезону. Франкфурт також має можливість викупити гравця за 2 мільйона євро.


18:02. Як повідомляє у своєму Твіттері турецький журналіст Ертан Сузгун, "Динамо" зробило пропозицію "Аль-Айну" щодо трансферу Андрія Ярмоленка. За даними джерела, крім киян у послугах 33-річного вінгера зацікавлений ще й турецький "Істанбул Башакшехір", який теж зробив трансферний запит.


18:00. "Баварія" та МЮ обговорюють перехід півзахисника Марселя Забітцера. Ймовірно, мова йде про потеційно оренду.


16:33. "Чорноморець" оголосив про підписання контракту з опорним півзахисником Олександром Васильєвим.


16:28. Німецький журналіст Тобі Альтшефль повідомляє, "Манчестер Юнайтед" та "Челсі" претендують на австрійського півзахисника "Баварії" Марселя Забітцера.


15:29. За інформацією інсайдера Фабріціо Романо, "Марсель" близький до підписання форварда "Браги" Вітіньї за 30 мільйонів євро.


15:22. Як повідомляє інсайдер Фабріціо Романо, "Саутгемптон" узгодив контракт із Камалдіном Сулемана. Англійці повинні заплатити "Ренну" приблизно 25 мільйонів євро.


15:01 Екс-форвард "Тігрес" Флоріан Товен став гравцем "Удінезе". Про це "зебри" повідомили у своїх соцмережах.


14:15. За інформацією Sport.ua київське "Динамо" повертає із оренди в "Олександрії" 19-річного захисника Максима Дячука.


14:12. 19-річний форвард "Манчестер Юнайтед" Чарлі Макнілл проведе решту сезону в клубі Ліги 2 "Ньюпорті".


13:58. Нападник уругвайського клубу "Бостон Рівер" Кевін Келсі переходить до "Шахтаря". 18-річний венесуелец підписав угоду строком на 5 років.


13:56. Центральний захисник швейцарського "Серветта" Діого Монтейро став гравцем "Лідса".


13:49. Захисник лондонського "Тоттенхема" Метт Доерті на правах оренди до кінця сезону перейде до мадридського "Атлетіко".


13:39 "Баварія" оголосила про підписання захисника "Манчестер Сіті" Жоау Канселу. Португалець перейшов на правах оренди з правом викупу за 70 мільйонів євро.


13:03. Деніс Суарес підписав контракт із "Еспаньйолом". "Сельта" відпустила 29-річного гравця в оренду до кінця сезону-2022/23.


12:39. "Ньюкасл" підписав півзахисника "Вест Хема" Харрісона Ешбі. За 21-річного футболіста лондонці отримали 3 мільйони фунтів.


12:05. Як повідомляє інсайдер Фабріціо Романо, півзахисник "Челсі" Жоржинью переходить до "Арсенала". Клуби домовилися про трансфер італійського футболіста за 12 мільйонів фунтів стерлінгів.


11:44. Форвард "Динамо" Фран Соль, який виступає на правах оренди за "Малагу", в останній день трансферного вікна може повернутися до "Тенерифе". Ймовірно, йдеться також про оренду.


11:09. "Кривбас" підписав івуарійського півзахисника Жан-Мореля По. 26-річного гравця орендовано у єгипетського "Ісмаілі" до кінця сезону з правом викупу.


11:03. Чезаре Касадеї перейшов до "Редінга" на правах оренди. Півзахисник "Челсі" виступатиме за клуб із Чемпіоншипу до кінця сезону.


10:40. "Чорноморець" оголосив про підписання екс-півзахисника "Динамо" Олександра Васильєва. Деталі контракту зі своїм новачком одеський клуб не повідомляє. Перехід відбувся на правах вільного агента.


10:29. Як повідомляє інсайдер Ніколо Скіра, захисник "Динамо" Ілля Забарний підпише з "Борнмутом" контракт на 5 років. Сума трансферу складе 27 мільйонів євро.


09:47. "Дніпро-1" повідомив про перехід бразильського вінгера "Інтернасьонала" Жоао Пеглоу. Хавбек виступатиме за українську команду на правах річної оренди.


09:37. "Барселона" хоче підписати опорника "Фіорентини" та збірної Марокко Соф'яна Амрабата. За даними Marca, сьогодні каталонський клуб звернеться до "Фіорентини" із запитом про оренді 26-річного гравця з правом викупу.


08:42. "Марсель" пропонує "Баєру" 10 мільйонів євро за Сердара Азмуна.


08:28. Вінгер "Челсі" Хакім Зієш знаходиться за крок від переходу до ПСЖ на правах оренди з правом викупу. У ПСЖ готовий контракт на три з половиною роки для марокканського вінгера.


08:14. Півзахисник "Мілану" Тьемує Бакайоко перейде в "Кремонезе". "Челсі", якому належить гравець, відправить француза в клуб з Кремони до кінця сезону.


08:05. Уругвайський захисник Матіас Вінья перейшов із італійської "Роми" до англійського "Борнмута". 25-річний лівий захисник виступатиме за клуб АПЛ на правах оренди до кінця сезону, з можливістю подальшого викупу за 15 млн євро.


00:38. Як повідомляє інсайдер Фабріціо Романо, захисник "Динамо" Ілля Забарний близький до переходу в "Борнмут". Вже сьогодні 20-річний футболіст вирушить до Англії для проходження медогляду та підписання контракту, умови якого вже погодили.


22:56. Півзахисник "Тоттенхема" Браян Хіль на правах оренди повернувся до "Севільї". Угода розрахована до кінця сезону.


22:32. "Лідс" оголосив про підписання хавбека "Ювентуса" Вестона Маккенні. Гравець гратиме в Англії півроку, після чого з ним хочуть підписати повноцінний контракт.


21:55. "Сампдорія" орендувала півзахисника "Венеції" Мікаеля Кюїзанса. Генуезці будуть зобов'язані викупити 23-річного хавбека, якщо протягом сезону буде виконано певні умови.


21:41. Захисник "Динамо" Ілля Забарний може змінити клуб вже сьогодні. За інформацією "ТаТоТаке", торги та переговори керівників "Динамо" з одним із клубів АПЛ перебувають на фінальній стадії. Сумарна сума угоди може становити близько 25 мільйонів євро.


21:23. Ліон" оголосив про трансфер форварда "Херенвена" Аміна Сарра. 21-річний нападник уклав контракт із французьким клубом до літа 2027 року. Зазначається, що сума трансферу становить 11 мільйонів євро, до яких може додатися ще один мільйон євро у вигляді бонусів.


21:14. "Арсенал" може підписати півзахисника "Челсі" Жоржинью. "Сині" можуть продати хавбека сусідам за містом за зниженою ціною.


20:35. Півзахисник збірної Данії Томас Ділейні продовжить кар'єру в Бундеслізі. "Севілья" віддала футболіста "Хоффенхайму" в оренду до кінця сезону. Хавбек виступатиме за нову команду під 17-м номером.


20:14. "Челсі" може продати хавбека Конора Галлахера "Евертону". Як повідомляє Evening Standard, лондонці готові прийняти пропозицію на 45 млн. фунтів у сумі. Однак незрозуміло, чи вдасться клубу переконати футболіста на перехід, адже сам гравець йти не хоче.


19:45. "Інтер" поцікавився у "Манчестер Юнайтед" можливістю оренди захисника Гаррі Магвайра, повідомляє MailOnline. 29-річний футболіст хотів би залишитися в англійському клубі до літа, а вже потім приймати рішення щодо свого майбутнього.


19:27. "Рівер Плейт" оголосив про підписання нападника Соломона Рондона. Контракт футболіста з аргентинським клубом розрахований до 31 грудня 2025 року.


19:01. ПСЖ не планує задовольняти вимоги "Інтера" щодо захисника Мілана Шкріньяра.Як стверджує журналіст RMC Sport Фабріс Хокінс, парижани не хочуть витрачати на словацького гравця більше ніж 15 млн євро. Вони запропонували 10 млн євро та бонуси, які легко отримати, але "нерадзуррі" відмовилися і вимагають 20 млн євро.


18:47. За інформацією журналіста Ігоря Циганика, "Динамо" не отримувало пропозциії щодо захисника Ілла Забарного ані від "Астон Вілли", ані від інших клубів. Джерело закликало дочекатися завтрашнього дня, коли в Англії закривається трансферне вікно.


18:38. Нападник "Динамо" Артем Бєсєдін точно перейде до турецького клубу, повідомляє журналіст Ігор Циганик. Однак назву команди джерело не розкриває.


18:17. Форвард "Вольфсбурга" Максіміліан Філіпп продовжить кар'єру у "Вердері", повідомив офіційний сайт "музикантів". Після того як 28-річний гравець пройде медичний огляд, він підпише орендну угоду до кінця сезону.


18:12. Клуб Серії B СПАЛ оголосив про підписання бельгійського півзахисника Раджі Наїнгголана. Контракт із футболістом укладено до 30 червня 2023 року, також угода передбачає автоматичне продовження ще на один сезон у разі виконання певних умов.


18:04. Склад англійського "Вулверхемптона" поповнив півзахисник "Фламенго" Жоау Гомес. Фінансові умови угоди не розголошуються, але, за даними Transfermarkt, сума трансферу становила 18,7 млн євро.


17:32. "Лейпциг" має намір підписати півзахисника "Севільї" Іско, повідомляє у своєму твіттері журналіст Флоріан Плеттенберг. Також іспанця у своїх лавах хоче бачити "Уніон".


16:10. Оновлена інформація від журналіста Ендрю Тодоса щодо Артема Бесєдіна: форвард "Динамо" не перейде в АЕЛ і близький до переїзду до Туреччини.


15:56. Нападник "Шахтаря" Оларенважу Кайоде перейшов у турецький "Умранієспр". Подробиці угоди, про яку повідомив Fanatik, не розголошуються.


14:33. "Баварія" має намір підписати захисника "Манчестер Сіті" Жоау Канселу, повідомляє журналіст Флоріан Плеттенберг. Сьогодні гравець має пройти медогляд у Німеччині. Мюнхенці хочуть орендувати Канселу до кінця сезону.


14:15. "Чорноморець" оголосив про підписання Луки Гучека. Словенець перейшов до одеського клубу на правах вільного агента.


13:57. За інформацією azerisport.com, "Динамо" підписало 15-річного азербайджанського легіонера Ільхама Гамбарова. Футболіст виступатиме за команду киян U-17.


13:40. Журналіст Ендрю Тодос повідомив, що на форварда "Динамо" Артема Бесєдіна претендує турецький клуб, ім'я якого не називається.


13:29. "Рома" офіційно оголосила про звільнення форварда Ельдора Шомуродова до "Спеції" на правах оренди до кінця сезону. Римляни отримають 1,5 млн. євро.


13:24. За даними "Спортівки", "Чорноморець" за крок від підписання вихованця "Динамо" Олександра Васильєва. Півзахисник, який виступав за "Львів", перебуває на перегляді у одеситів.


13:13. За інформацією The Independent, "Фулхем" має намір придбати хавбека "Шефілд Юнайтед" Сандера Берге. Гравця оцінюють у 20 млн фунтів.


12:35. Півзахисник "Штутгарта" Науїру Агамада стане гравцем "Крістал Пелес", повідомляє журналіст Фабріціо Романо. Лондонці вже погодили з ним особисті умови, запланували медогляд. "Штутгарт" отримає 12 млн євро за футболіста.


12:21. Захисник "Лідса" Дієго Льоренте близький до переходу в "Рому", повідомляє інсайдер Джанлука Ді Марціо. За інформацією видання, римська команда планує орендувати у "Лідса" Льоренте з правом подальшого викупу.


12:05. Правий захисник "Спортінга" Педро Порро не перейде в "Тоттенгем", повідомляє The Athletic. Раніше була інформація, що сторони домовились про трансфер. Однак, за даними джерела, "Спортінг" після цього відмовився від запропонованих умов. Гравець засмучений, бо клуб обіцяв відпустити його.


11:04. "Тоттенхем" зробив пропозицію "Байєру" щодо трансферу захисника П'єро Інкап'є, повідомляє Bild. За інформацією видання, англійська команда запропонувала німецькому клубу 25 мільйонів євро за трансфер 21-річного еквадорця.


10:53. За інформацією інсайдера Фабріціо Романо, півзахисник "Тоттенхема" Браян Хіль близький до переходу на правах оренди в "Севілью". Угода буде розрахована до кінця сезону, а іспанський клуб не матиме права викупу.


10:31. Колишній півзахисник "Динамо" Мохаммед Кадірі може продовжити кар'єру в Казахстані. 26-річний футболіст прибув на перегляд до шимкентського "Ордабаси".


10:10. Як повідомляє ресурс Themasports, президент АЕЛа Андреас Софоклеус чекає остаточного дозволу від президента "Динамо" Ігоря Суркіса щодо переходу нападника Артема Бєсєдіна. Кіпрський клуб хоче підписати 26-річного футболіста на правах оренди. Ймовірно, угода буде розрахована до кінця поточного сезону.


09:41. ПСВ та "Евертон" можуть підписати вінгера "Боруссії" Дортмунд Торгана Азара. Портал Transfermarkt оцінив гравця команди Едіна Терзича в 9 млн євро.


09:06. Півзахисник "Ньюкасла" Джонджо Шелві близький до переходу в "Ноттінгем Форест". За даними The Telegraph, сторони вже провели попередні переговори щодо трансферу, які можуть бути успішно завершені вже найближчим часом.


08:42. Як повідомляє італійський журналіст, нападник "Тигрес" Флоріан Товен може стати гравцем "Удінезе". Француз, відомий виступами за Марсель, вже прибув до Італії для медогляду.


08:10. За інформацією інсайдера Фабриціо Романо, захисник "Спортінга" Педро Порро переходить до "Тоттенхема". Сума трансферу складе 45 млн. євро, а контракт з гравцем буде розрахований до 2028 року.


********************


Сьогодні в європейських топ-чемпіонатах закривається зимове трансферне вікно, тому в цей день зазвичай очікуються найцікавіші та несподівані переходи гравців.


Що стосується "Динамо", то вже відбувся перехід Віктора Циганкова до "Жирони", Томаш Кендзера орендований ПАОКом, а Міккель Дуелунн продовжить кар'єру в "Орхусі".


Нагадаємо, що українські клуби зможуть підписувати нових гравців до 1 березня.


"Динамоманія" відстежуватиме всі останні трансферні новини та переходи гравців у режимі реального часу, щоб оперативно інформувати про них своїх читачів.

Фабріціо Романо пише що угода закрита. Забарвний переходить в Борнмут
Мова б не про втрати, а про разгрузку баласту. Але щось немає черзі за нашими зірками...