29 січня 2023 16:47

Піолі після 2:5 з "Сассуоло": "Для "Мілана" скудетто стане потрапляння до Ліги чемпіонів. Ми не схожі на себе після гри з "Ромою" і не реагуємо на ляпаси"

Головний тренер «Мілана» Стефано Піолі підбив підсумки матчу з «Сассуоло» (2:5) у Серії А.

«Я відчуваю розчарування. Нам важко даються матчі останнім часом, і це має підштовхнути мене до покращення деяких аспектів, пошуку іншого підходу. Нашим скудетто стане попадання до зони Ліги чемпіонів. Такою є наша мета.


"Мілан" не схожий на себе не те що восьмимісячної давності, а навіть тритижневої. Після того, як ми не зуміли обіграти «Рому», ми не можемо показати свій футбол. Нам не вдається реагувати на ляпаси. Вже немає колишньої легкості, тому нам потрібно працювати більш зосереджено та впевнено. Треба показати, що ми все ще можемо вдало провести чемпіонат та вийти до ЛЧ.


Наступного тижня на нас чекає дербі. Ми хочемо відреагувати та вибратися з цієї неприємної ситуації.


У нас все добре зі ставленням, підходом до справи, але ми втратили здатність реагувати на труднощі, які виникають у ході матчів. Те, що працювало понад три тижні тому, вже не працює. Я внесу зміни на рівні тактики чи підходу до гравців», – сказав Піолі в інтерв'ю Sky Sport Italia.