28 січня 2023 23:57

Малиновський вперше не переміг у "Марселі": команда українця розписала нічию з "Монако" у матчі з автоголом

Український півзахисник Руслан Малиновський разом з Марселем не зміг здолати Монако (1:1) у поєдинку 20-го туру французької Ліги 1.


Четвертий вихід на поле Руслана Малиновського у футболці Марселя не приніс французькому клубу перемогу. Раніше він виходив у матчах проти Труа (2:0) та Лор'яна (3:1) у рамках Ліги 1, а також проти Ренна (1:0) у Кубку Франції.


Перший небезпечний момент у цьому поєдинку створили гості. Вандерсон з-за меж штрафного майданчика сильно пробив, але м'яч пройшов біля лівої штанги. За хвилину надійшла «відповідь» від Руслана Малиновського. Українець пробив крученим ударом посередині воріт і лише майстерність голкіпера врятувала Монако від вірного гола.

На 17-й хвилині Марсель пропустив гол у стилі збірної України у грі з Уельсом – після подачі зі штрафного Джордан Верету перенаправив м'яч головою у власні ворота.

Зрівняти рахунок Марселю вдалося на самому початку другого тайму. Алексіс Санчес підібрав м'яч у штрафному майданчику гостей і впевненим ударом відновив паритет на табло.

На 70-й хвилині Малиновський зробив непогану передачу на Нуну Тавареша, який хоч і пробив, але далеко від правої штанги.

Через три хвилини Марсель міг виходити вперед. Леонардо Балерді виявився першим на добиванні в районі одинадцятиметрової позначки та пробив головою, але м'яч влучив у перекладину.

Малиновський залишив поле на 86-й хвилині, замість нього на поле вийшов Пайєт, який відразу ж після виходу міг забивати, але м'яч від його удару пройшов недалеко від правої штанги.

У наступному турі Марселю доведеться зіграти на виїзді з Нантом. Матч відбудеться 1 лютого о 20:00 за київським часом.