28 січня 2023 21:36

Хто бреше? Батько екс-динамівця Уварова підтвердив перегляд сина у "Зеніті", у клубі - спростували

Максим Уваров, "депутат" так званої "ЛНР" і батько колишнього нападника "Динамо" Артура Уварова, підтвердив інформацію про запрошення сина на перегляд до "Зеніту".


"Так, мого сина запросили на перегляд до "Зеніту". Варіант з'явився давно, але на той час Артур був травмований понад півроку. Він у Пітері проходив відновлення. Після того, як закінчаться збори, клуб ухвалить рішення: укладати контракт чи ні. Надалі все буде видно.


Зараз можна згадувати, які були варіанти з переглядами в клуби, але для нас головне було відновитися — була проведена серйозна операція на хрестоподібній зв'язці лівої ноги. Після цієї операції потрібно щонайменше півроку відновлення. З квітня він не грає, операція була у червні, а зараз уже відновився і поступово набирає форми.

Звичайно, Артур задоволений запрошенням на перегляд, але він робить перший крок, щоб зрозуміти, наскільки набере форму після травми і відповідатимеш високим вимогам такої відомої команди. Зараз немає сенсу загадувати і не варто забігати наперед — це лише початок. Вже до середини лютого буде більш-менш ясно", - сказав рашист Уваров-старший у коментарі Sport24.ru.


У той же час генеральний директор футбольного клубу "Зеніт" Олександр Медведєв назвав чутками інформацію про те, що футболіста Артура Уварова запрошено на перегляд до команди.


Нагадаємо, що до квітня 2022-го року Уваров виступав в одній з юнацьких команд "Динамо". Проте невдовзі кияни дізналися, що Артур – син Максима Уварова, який є заступником голови "комітету народної ради" так званої "ЛНР" з питань державної безпеки та оборони, роботи правоохоронних органів та судової системи, законності. З цієї причини Артура Уварова було відраховано зі структури клубу.


Фото - ФК "Динамо"