28 січня 2023 09:20

Зінченко та Махрез: відео нервової реакції злого українця на підколи від зірок "Манчестер Сіті" після поразки "Арсеналу"

У п'ятницю, 27 січня, Арсенал на виїзді поступився Манчестер Сіті в рамках 1/16 фіналу Кубка Англії (0:1). Лівий захисник команди Мікеля Артети Олександр Зінченко провів півгодини проти свого колишнього клубу.


Арсенал приїхав до Манчестера, де мінімально поступився місцевому Сіті Хосепа Гвардіоли та залишив турнір. Олександр Зінченко розпочав гру в запасі та вийшов на заміну на 66-й хвилині зустрічі одразу після пропущеного голу.


Українцю не вдалося переламати перебіг поєдинку, а вже в доданий час захисник «канонірів» отримав жовту картку, коли сфолив на своєму екс-одноклубнику Кайлі Вокері.


Після фінального свистка Зінченко ближче поспілкувався зі своїми колишніми партнерами по команді. Зокрема, в одному з моментів камера вихопила спілкування Олександра з Джеком Грілішем та Ілкаєм Гюндоганом. Перший тримав українця за обличчя, поки той у вкрай емоційній формі щось доводив німцю.


Зінченко поспілкувався з Ріядом Махрезом, який явно чимось підробив гравця Арсеналу, що викликало в ньому явне невдоволення. Рубен Діаш і Жоау Канселу, які стояли поруч, спробували звести невелике непорозуміння між українцем і алжирцем нанівець.


А після цього Зінченко ще встиг віддати свою футболку Вокеру, на якому він невдало порушив правила.

Зазначимо, що вже 15 лютого Манчестер Сіті завітає у гості до Арсеналу, щоб провести матч перенесеного 12-го туру АПЛ.