26 січня 2023 15:03

Вибрав бік? Сторінка Ломаченка в Instagram недоступна на території України, росіян це не стосується

Фото - ua.depositphotos.com


Екс-чемпіон світу у трьох вагових категоріях Василь Ломаченко закрив доступ для українців до своєї сторінки у соціальній мережі Instagram.

Незважаючи на те, що Ломаченко на початку війни вступив до лав територіальної оборони, він систематично дискредитував свою проукраїнську позицію, публікуючи спірні пости за участю представників УПЦ МП.


В одному з відео йшлося про те, що саме Україна розпочала війну проти бога, церкви та українського народу. На цю посаду боксера відреагував Секретар РНБО Олексій Данилов, а пізніше з'явилася інформація, що його також наглядають і спецслужби.

Українські фанати Ломаченка також висловлювали йому за проросійську позицію у коментарях, але тепер їм буде це зробити важче.


При переході на сторінку боксера в Instagram з'являється напис: "На жаль, ця сторінка недоступна". Але якщо включити VPN з території Росії або Польщі - на сторінку можна спокійно перейти.

Зазначимо, на сторінку Ломаченка підписано понад два мільйони читачів. Вона є найпопулярнішою серед усіх українських спортсменів.