26 січня 2023 15:00

Агуеро – Ібрагімовичу: "Не тобі говорити, що хтось погано поводиться. Не треба кидати каміння, якщо ти не впевнений, що їх не кинуть у відповідь"

Серхіо Агуеро відреагував на слова Златана Ібрагімовича про збірну Аргентини.


Нагадаємо, коментуючи підсумки фіналу ЧС-2022, шведський нападник «Мілана» заявив: «Мессі пам'ятатимуть, а тих, хто погано поводився, поважати не можна. Мбаппе виграє ще один ЧС, а вони – ні».

«Дивно, бо він досить бойовий гравець. Дуже добрий, це не обговорюється, але боєць.


Ти посварився з Пепом Гвардіолою, після цього він захотів, щоб Барселона продала тебе. Спочатку подивися, як ти поводився протягом своєї кар'єри.


Я пам'ятаю, як ми грали один проти одного в Манчестер Юнайтед і Манчестер Сіті. Ти постійно сперечався. Я думаю, що не тобі говорити про те, що хтось погано поводиться.


Можливо, ти хотів завершити фразу словами «Я хотів би, щоб Франція перемогла». Ти кажеш, що вони [аргентинці] поводилися погано, і що ти кажеш це як професійний гравець вищого рівня, але мені здається, що ти теж погано поводився під час ігор. Тож не треба кидати каміння, якщо ти не впевнений, що їх не кинуть у відповідь», – сказав колишній нападник збірної Аргентини в ефірі на Twitch.