26 січня 2023 08:31

"Реал" спростував інформацію Marca про заборону фанатам "Атлетико" приходити на матч Кубка у клубній атрибутиці. Газета звинуватила клуб у брехні

"Реал Мадрид" виступив із заявою про допуск фанатів "Атлетіко" на матч Кубка короля.


У середу на обкладинці газети Marca з'явилася інформація про те, що вболівальникам "Атлетіко" у футболках своєї команди прохід на матч Кубка Іспанії на "Сантьяго Бернабеу" буде заборонено.


У відповідь клуб випустив офіційну заяву, яка спростовує цю інформацію.


«Ця інформація – абсолютна брехня. "Реал" ніколи не забороняв уболівальникам у футболках команди гостей входити на "Сантьяго Бернабеу". Так було завжди, що видно з кожного матчу, що проходить на нашому стадіоні, і так буде надалі.


Щодо кількості квитків, які «Реал» надав «Атлетико» на майбутній матч, – їх було стільки ж, скільки наш клуб отримує при відвідуванні стадіону «Метрополітано», що відповідає тому, що було узгоджено обома клубами.


Крім того, «Реал Мадрид» офіційно заявляє, що продаж та передача квитків на «Сантьяго Бернабеу» завжди відповідають правилам, які діють на кожному змаганні.


«Реал» сподівається, що майбутнє дербі стане футбольним святом, яке ніщо і ніхто не заплямить хибною інформацією», – йдеться у заяві клубу.


Marca відповіла на заяву "Реала", звинувативши клуб у брехні. Газета послалася на те, що в статті йшлося не про заборону, а про «залишення клубом права відмовити у вході на стадіон» уболівальникам, чиї квитки були придбані не через гостьову команду та чиї місця розташовані за межами гостьового сектору, про що клуб повідомляє на офіційний сайт. Також видання зазначає, що єдиним способом впізнати вболівальника команди-суперника, який знаходиться за межами гостьового сектора, є клубна атрибутика.