26 січня 2023 08:07

"Динамо" U-19: насичені робочі дні перед першим контрольним матчем

Юнацька команда «Динамо» готується до весняної частини чемпіонату неподалік від основної команди «біло-синіх».


Резиденцією для динамівських юнаків на найближчий місяць став готель Limak Arcadia Sports Resort, розташований на узбережжі моря в Белеку. Цей готель є особливо популярним у зимовий період серед спортсменів, які проводять тренувальні збори на півдні Туреччини, зокрема серед футбольних команд. Разом із динамівцями у просторому комплексі живуть ще кілька команд. Напередодні до них приєдналася молодіжна команда «Динамо» Тбілісі.


Тренуються підопічні Ігоря Костюка у футбольному комплексі Limak Arcadia. У середу та четвер «біло-сині» працювали у режимі дворазових тренувань. Заняття насичені як біговою роботою, так і роботою з м’ячами, а також різноманітними вправами.


У четвер під час ранкового заняття тренери з фізпідготовки запропонували гравцям цікаву та незвичну розминку, під час якої юнаки у центральному колі зіграли у гру на кшталт квача, тільки з м’ячами, які можна було тримати у руках та передавати один одному.


Під час основної частини ранкової сесії динамівці зосередилися на передачах, а також білд-апі, побудові ліній. На одній половині поля працювали по позиціях захисники та півзахисники захисного плану під керівництвом Сергія Федорова та тренерів з фізпідготовки, на іншій – гравці групи атаки під орудою Ігоря Костюка та Олега Венглинського. Спершу гравці відпрацьовували передачі, а потім – контроль м’яча із опором суперників. Завершилося заняття ударами по воротах, у яких взяв участь і старший тренер Ігор Костюк.


Ввечері динамівці провели передігрове тренування. Свій перший контрольний матч «Динамо» U19 розпочне у четвер, о 15:00 за місцевим часом (14:00 за київським).


Першим спаринг-партнером «біло-синіх» стане сербський «Вождовац».


Фото: ФК "Динамо"