25 січня 2023 23:59

"Динамо" у Туреччині: тренувальний день після першого матчу

Команда Мірчі Луческу продовжує підготовку до весняної частини сезону на півдні Туреччини.


Першою перевіркою поточної форми після стартових днів збору став контрольний матч проти віденського «Рапіду». І хоча поточний стан суперників був зовсім різним – динамівці тільки розпочали свою підготовку, у той час як віденці провели вже чималу кількість спарингів та вже за 10 днів зіграють свій перший офіційний матч у цьому році – тренерський штаб отримав багато корисної інформації за підсумком цієї гри.

Наступного дня після матчу з «Рапідом» «біло-сині» розпочали роботу з теоретичного заняття, під час якого тренери вказали на помилки, допущені у цій грі. Далі Після теорії команда пішла на тренування у фітнес-залі готелю. Гравці були поділені на дві групи і виконали комплекс вправ, орієнтований на зміцнення м’язів.

Ввечері динамівці повернулися на центральне поле Mardan Sports Complex, де напередодні відбувся контрольний матч з австрійцями. Заняття розпочалося з пробіжки, за якою слідувала інтенсивна розминка. Далі почалася робота з м’ячами – відпрацювання передач, яка чергувалася з біговими вправами.

Під час основної частини вечірньої сесії «біло-сині» працювали над контролем м’яча, а завершили тренування двосторонкою на стандартному за довжиною, проте обмеженому фішками за шириною полі.

За індивідуальною програмою тренувалися Артем Бєсєдін, Беніто, а також Джастін Лонвейк, які обмежилися біговою роботою на полі.

У четвер «біло-сині» проведуть два тренування на стадіоні, а свій другий контрольний матч на зборі зіграють у суботу, 28 січня, проти словенського «Марибора».


Фото - ФК «Динамо»